pjk11 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Nie wiem czemu Świeta Bozego Narodzenia coponiektórym kojarzą sie tylko z żarciem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Godzinę temu, jarek996 napisał: NIE biore udzialu w tym szalenstwie znaczy odmawiasz przyjmowania pokarmów i płynów wszelakich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Im jestem starszy tym coraz doskonalej rozumiem Grinch'a. Ale tradycji musi się stać zadość. Najlepsze święta miałem któregoś roku jak wróciłem do domu 23 grudnia z ponad dwutygodniowej delki w LA. W zasadzie w wigilię tylko ubrałem choinkę. Muszę to kiedyś jeszcze powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 1 godzinę temu, d9Jacek napisał: znaczy odmawiasz przyjmowania pokarmów i płynów wszelakich ? W ilosciach ze zdjecia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Radość z latania... ? https://zen.yandex.ru/media/id/5b90e65fc55e0500a960601c/krasivye-devushki-na-kuhne-20-foto-5b950dc567918d00aa70a868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Chyba z latania po kuchni. Fajne ale nie śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Europa vs USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 No, to se chyba nie zapalę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Cytat Pojechałam do Odessy. Zima nad Morzem Czarnym na Ukrainie [RELACJA] https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/odessa-zima-przewodnik-ciekawe-miejsca-obostrzenia-i-dojazd-relacja/db2kpc9,07640b54 1/17 Tajemnicza konstrukcja na bazarze Cytat W trakcie zwiedzania mam szansę na chwileczkę zapomnienia i degustację chrzanówki, wiśniówki i pierniczków. Chrzanówka ma moc 60 proc., to tutejsza nalewka na spirytusie z dodatkiem chilli, chrzanu i gorczycy. Piekielnie pali gardło. Jej żar łagodzi nieco dwudziestoprocentowa wiśniówka i słodkie pierniczki. Cytat Borys Tynka zabiera mnie do Sonkina Malina, karczmy ozdobionej bielizną wiszącą nad stolikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Macie w domu chomika..? https://i1.jbzd.com.pl/contents/2020/07/y7tiA22d5t8nXOHo3HuEqrhHLzbNdPdw.mp4 "Model".. https://i1.jbzd.com.pl/contents/2020/07/FmhYdMe52QhVuOpFFVrWY2qz2Xy75PG9.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 12 minut temu, RomanJ4 napisał: Macie w domu chomika latem 2020 wprowadził się do mojego domu chomik który uciekł sąsiadom. Nie był tak drapiezny jak ten z filmu, natomiast usunął z domu wszystkie myszy ktore pojawiały się jesienią....Niestety chomiki krótko żyją i pewnego wieczora Stasiek, bo takie imie dostał chomiczek, nie pojawił się na swo codzienny posiłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, d9Jacek napisał: latem 2020 wprowadził się do mojego domu chomik który uciekł sąsiadom. Nie był tak drapiezny jak ten z filmu, natomiast usunął z domu wszystkie myszy ktore pojawiały się jesienią....Niestety chomiki krótko żyją i pewnego wieczora Stasiek, bo takie imie dostał chomiczek, nie pojawił się na swo codzienny posiłek Kiedyś latem żona narobiła rabanu, że po deszczu coś piszczy w rynnie... ??? Faktycznie, coś drapało wewnątrz rynny na poziomie dolnego wylotu, który zaczopowany był, jak się dalej okazało, ptasim gniazdem. Musiało zjechać podczas deszczu więziąc wewnątrz rynny dorodnego szpaka. Wyciągnąłem go stamtąd, ale że był cały mokry i nie mógłby w tym stanie latać to w obawie przed kotami umieściłem go do wyschnięcia w klatce chomika moich dzieci który na ten czas został eksmitowany poza klatkę. By sobie spokojnie wysechł. I chociaż zwierzętom odmawia się często inteligencji, to musielibyście zobaczyć minę chomika na widok takiego współlokatora. Zrobiłem nawet zdjęcie, ale niestety gdzieś się zapodziało. Szpak zresztą okazał się bardzo towarzyski i nawet zaczął się w klatce raczyć jakimiś ziarenkami z miseczki, a z otwartej ręki odfrunął dopiero po jej solidnym potrząśnięciu.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 co by w dupke nie wiało.....Opelek edit... to jest autentyczne zdjęcie z niemieckiej strony ogłoszeniowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ha ha ha, tak mój Tarpan wyglądał, przed remontem, stare dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 3 godziny temu, d9Jacek napisał: co by w dupke nie wiało To tak w nawiązaniu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 35 minut temu, nJerzy_R napisał: To tak w nawiązaniu... Na czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Babcia do wnuczki : jak tam ta twoja wagina? Babciu, juz ci setny raz powtarzam że to nie wagina tylko WEGANIN !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Jak by się tak głębiej zastanowić to babcia większej pomyłki nie zrobiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi