Chuck Yeager Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 to jest maszyna tzw. klasy TUFO czyli: Terribly Ugly Flyging Object Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 to jest maszyna tzw. klasy TUFO czyli: Terribly Ugly Flyging Object Fajnie byc w tak rzadkiej "podkategorii" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jest śliczny! Gadacie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ziomal , cos sie tak tych oslon i kabinki przyczepil ? To NIE JEST zadna makieta . No OK ; MAKIETA BRZYDOTY !!! Smigla beda te czarne. Czekam na TO : https://modelemax.pl/pl/kolpak-nakretka/12226-miracle-kolpak-nakr--1-4-28-z-kolni-er-zem.html No ładny, ładny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Małe OSy 4t da się przestawić na odwrotne obroty, ale trzeba zdobyć odwrotny wałek rozrządu. Enya ma rozdzielone wałki rozrządu na ssanie i wydech, poza tym moduł zęba pozwala na poskładanie rozrządu tak, aby silnik pracował w przeciwną stronę - żadnych dodatkowych części. Podobna sytuacja jest z silnikamu 2t Enya - można je poskładać inaczej tak aby kręciły w drugą stronę jak ktoś potrzebuje, to napiszę co i jak. Bardzo przepraszam za OT ale ponieważ w głównym temacie chwilowo nic się nie dzieje to chciałbym zapytać czy Panom wiadomo jak takiej operacji dokonać w silnikach SAITO. Tzn czy do zmiany kierunku obrotów śmigła konieczne jest inne poskładanie czy też zestaw dodatkowych części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Prawdopodobnie nie mozna . Nie slyszalem o odwrotnych walkach do SAITO . To zaden OT Projekt chwilowo zawieszony z powodu sezonu na LATANIE MODELAMI I JEZDZENIE ROWEREM Choc moze i mozna ??? Popatrz na zagraniczne fora : https://www.google.com/search?q=Saito+62/72+Reverse+Cam+gear&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGx6Do37niAhVE2aYKHYA1B9IQ_AUIDigB&biw=1280&bih=625 http://www.tulsacl.com/ReverseSaito2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Jarek wszystkich zachęcasz do oblotu ,a my wszyscy czekamy na oblot najpiękniejszego modelu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Wiosna bedzie MOJA ! Mam prawo sie niecierpliwic i naciskac Roberta , bo jestem niejako ojcem chrzestnym modelu. Wyslalem mu plany i namowilem do budowy tego PIEKNEGO modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 A wiosną będziesz uprawiał jak mawiał Tomaszewski rowerostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 A wiosną będziesz uprawiał jak mawiał Tomaszewski rowerostwo Raczej TAK , ale bede uprawial tez LATACTWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaraz, zaraz, to Ugli twin jeszcze nie poleciał ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Dzieki temu , ze jeszcze nie polecial , jest CALY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Wiosna bedzie MOJA ! Mam prawo sie niecierpliwic i naciskac Roberta , bo jestem niejako ojcem chrzestnym modelu. Wyslalem mu plany i namowilem do budowy tego PIEKNEGO modelu Wiosna będzie Nasza... na początku budowy mojego modelu, założyłem oblot na wiosnę 2020... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Jarku czy paskuda poleciała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Jeszcze nie. Spadl mi niestety z "wieszaka" i ma kilka uszkodzen (moze nic powaznego, ale zrobic bedzie trzeba). Na razie jest POLKOWNIKIEM ? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Dwa najbrzydsze że aż ładne modele na forum Twój i Irka Żubr? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Tyle, ze Irka ma przynajmniej dosyc ladna nazwe, a moj sie nawet nie ukrywa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Tak sobie wisi ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 To ma latać a nie wisieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 1 godzinę temu, Henio napisał: To ma latać a nie wisieć? A to nie jest to samo??? Helikopter przeciez i lata i wisi ? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi