Gość Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Przecież to wszystko to jest prawie jedno i to samo. Różnią się dopuszczalnym napięciem pracy (HV), momentem (kwestia przełożenia) i wynikowym (zależnym własnie od przełożenia i mocy) czasem obrotu. Wybór zależy od tego do jakiego modelu potrzebujesz. Gdybyś zestawił te serwa z jakaś alternatywa to można by dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Pierwsze dwa mam i używam. Moim zdaniem są bardzo przyzwoite i nie miałem dotąd z nimi żadnego problemu. Mają bardzo mały luz (a właściwie to żadnego luzu w moich egzemplarzach nie wyczuwam) i ładnie centrują. Do środka nie zaglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Przecież te serwa (przynajmniej niektóre) to własnie jest tańsza alternatywa dla KST. Są też inne klony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 KST są klonami MKS więc serwa wymienione przez ciebie sa klonami klonów. KST używa się nawet w modelach zawodniczych więc turningy powinny się sprawdzić w modelach rekreacyjnych. Warto też dać przewymiarowane serwa wtedy na pewno nie będzie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Turnigy 777MG/712G są lepsze od KST. KST z polskiej dystrybucji to chłam. Turnigy, tańsze i dużo lepsze. Trzymają lepiej neutrum, czego nie można powiedzieć o KST. Jak ktoś chce rozwiązanie budżetowe, to kupuje Corony SlimWing wersja cyfrowa. Lepsze od Hiteców slimwing (te to to wiodą prym wśród tandety). Minusy Corony, to szybkie luzy, a tak to chodzą niezawodnie. Nie polecam serw sliming Goeteck. Też szmelc, do tego 2x droższy od Corony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Oj tam. 777 używał na ostatnich Mistrzostwach Świata na zboczu aktualny mistrz świata. W innym modelu miał BluBirdy. Więc nie tylko do rekreacyjnego latania sie nadają. A55 mi dawno temu nie spasiły - z tego co pamiętam luzy miały duże. A reszty chyba nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Jak ktoś chce rozwiązanie budżetowe, to kupuje Corony SlimWing wersja cyfrowa. Też polecam te Corony DS-239MG. Do tego z małych serw Corony mogę polecić 12,5 gramowe DS-939MG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 777 są spoko. Mam 10 sztuk w użyciu i bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi