Gość marnod2 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym 2019 Roku. Pozdrawiam. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Również Wszystkiego Dobrego Wesołych Świąt oraz modelarskich prezentów pod choinką dlałego grona modelarskiego życzy Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 I ja się do Kolegów przyłączę życząc Wszystkim pięknych rodzinnych spotkań przy Świątecznym Bożonarodzeniowym stole, Mikołaja z pękatym workiem prezentów dla familii, i fajnistych modelarskich klamotów pod choinką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marnod2 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Napiszę coś co jak zwykle zbulwersuje, tym razem mnie. Nie jestem tu lubiany, może wiem, może nie wiem dla czego. Tak prosta sprawa, życzenia, 53 otwarcia i 3 życzenia. Aż tak nisko upadliśmy? To ,że Ja napisałem ten temat robi Was ............... . W Anglii wszyscy mówią sobie hay, to takie Polskie dzień dobry. W Irlandii mają taki trick głową, znaczy to samo. Tam ludzie mówią sobie miłe słowo na co dzień(choć nie rozmawiają ze sobą). Czemu przynosimy tylko te złe nawyki. Jakkolwiek bym chciał być miły, sąsiad zawsze będzie sąsiadem, a teściowa Teściową. Mimo wszystko, wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Więcej czasu na budowę i latanie. Spokojnych lotów i mniej kraks. Wszystkim najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wszystkiego dobrego - Wesołych Świąt !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wszystkiego najlepszego. Bogatego Gwiazdora ???? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wszystkiego najlepszego Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marnod2 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Dziś jest dzień by zacząć od nowa. Ja zapominam wszystkie urazy. Słowo , a to więcej, niż "pieniędze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych Świąt ! PS. U mnie i Mikołaj i Gwiazdor był bardzo bogaty a prezenty wyjątkowo trafione. Czego wszystkim życzę. Na pewno domyślacie się jakiego rodzaju mogą być prezenty które mnie tak bardzo ucieszyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Szczęśliwych lotów (pływania i jeżdżenia też) i bezwietrznej pogody oraz jak największej ilości czasu na budowę! A fanom spalinek jak najwięcej podobnych bombek do mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 E, ja tam trochę wiaterku potrzebuję . Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi