merlin71 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Świetnie wygląda! Nie wydaje ci się że ten kolor na dolne powierzchnie jest za ciemny i za bardzo szary a za malo błękitny? Jakoś mam takie wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na tygodniu prysnę próbę to ocenimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Odnośnie malowania - może się przyda. Camouflage & Markings - A Question of Polish Khaki.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 W Odnośnie malowania - może się przyda. Wojtek, Tego nie da sie odczytac .. Czy moglbys zeskanowac jeszcze raz. Jesli robiles to z Windows 10 to uzyj orginalnej rozdzieczosci(??). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Witam Jeszcze mokre prysnąłem dolny kolor na hali na dworze CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witam cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Sczerze mowiac ( piszac ) , to myslalem , ze wrzucisz dzisiaj film z oblotu Tak to jakos wyliczylem z Twoich postepow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Ten kolor dolnych powierzchni na hali wyglada raczej nie bardzo. Za ciemny, za szary a za malo blekitny. Na dworze już wygląda dobrze. Dziwne... O ile monitor dobrze oddaje kolory. Musiał bym przejść się do mieszalni lakierów i zobaczyć wzornik. Na wszelki wypadek kupiłem buteleczkę hataka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Oświetlenie LED robi cuda z kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Witam CDN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Kurcze, no piękna maszynka????????. Mam nadzieję że będzie tak dobrze latać jak wygląda ????. Jak tak dalej pójdzie, to odtworzymy całe lotnictwo z przed '39-go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Piekna robota I piekna konstrukcja. Czekam na film z oblotu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Witam Mały kroczek do końca CDN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Witam CDN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Bardzo ładnie model sie prezentuje i jestem zszokowany prędkością budowy. Jednak model powstawał od podstaw! Gratulacje! A silniczek to marzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Witam CDN Najpiękniejszy dźwięk dla ucha... SAITO... Jak słyszę te dźwięki to aż serce mi skacze... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 MNIE TEŻ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Witam RWD był dzisiaj na lotnisku pokołować po pasie. CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekS60 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Pięknie !. Wspaniale spisuje się wysunięte do przodu podwozie, zero podrywania ogona przy gwałtownym zdjęciu gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 RWD super, tam na filmach to Twoja 11stka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi