young Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jakie kazanie taki grill No cóż szkoda że nie wiało. Taka pogoda to dla mnie ideał. Wyniki są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 A my dzisiaj i jutro latamy ef.pięć.jotkami i jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Tez lataliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Czyli electro rulez ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Nie wiało bo byliście za nisko Ja w poszukiwaniu miejsca do rekreacyjnego latania dotarłem trochę wyżej i parę m/s powiewało. Tylko modelu durny nie zabrałem bo nie byłem pewien czy miejsce będzie fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Wiało. Ale z innej strony niż prognozy mówiły ze będzie wiało. I niestety anomalia pogodowa była na obszarze 20-30km wokół ruska :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 A... to życzę aby jutro wiało z tego kierunku co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jurek za tak małą ilość zdjątków kiedyś dostaniesz czerwoną kartkę i nie pisz że nie było czasu, a opalić to się na plaży zdążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Moje najciekawsze zdjęcie Z dziś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Paweł na drugi raz to se te filtry przepierz w acze . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Paweł na drugi raz to se te filtry przepierz w acze Paweł in action 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ta fotka Paweł podsumowuje zawody ? Totalne NIC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ta fotka Paweł podsumowuje zawody ? Totalne NIC ? Jak NIC...! My chodili na jagody i gryby i igrali w mjacz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Najważniejsza integracja . A i ponoć było wręczenie pucharu za zeszły rok ... Dobrze że tam jacyś młodzi się przyplątali bo tak to same "dziadki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Tim lider Andrzej staną na wysokości zadania i przywiózł 4 piękne puchary. Najbardziej mi się podobał ten przechodni świetny pomysł z tymi tabliczkami zwycięzców za każdy rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jurek za tak małą ilość zdjątków kiedyś dostaniesz czerwoną kartkę i nie pisz że nie było czasu, a opalić to się na plaży zdążysz.Ja się opalam tylko na zawodach Zdjęcia robili młodzi. Może coś wstawią Jeśli ktoś a was przy lądowaniu rozciął dżdżownice na pół lotką, niech pierwszy rzyci kamień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Tim lider Andrzej staną na wysokości zadania i przywiózł 4 piękne puchary. Najbardziej mi się podobał ten przechodni świetny pomysł z tymi tabliczkami zwycięzców za każdy rok. Gratuluję Kamyczkowi, Leszkowi a szczególnie Jaccemu...super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Puchary były, częściowo zacznie Ta fotka Paweł podsumowuje zawody ? Totalne NIC ? Wiatru nic Ale i tak było super Cały dzień na sloneczku W dobrym towarzystwie Czego chcieć więcej? No i w przeciwieństwie Do Wrocławia Nie było widać czym się oddycha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Mistrz drugiego planu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Każdy by chciał latać ale nie na na czym kupię se chyba pierdolota, bo te to przynajmniej wczoraj latały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi