witold_pi Opublikowano wczoraj o 12:49 Opublikowano wczoraj o 12:49 17 minut temu, Viper napisał: Ja muszę kiedyś zaliczyć kilka regionów Francji, od jakiegoś czasu się przymierzam, ale obiektywnie rower to będzie chyba tylko takie usprawiedliwienie dla sumienia, że zaliczam winnicę po winnicy TO CHYBA BĘDZIESZ MUSIAŁ JESCHAĆ TRÓJKOŁOWCEM Z AUTOPILOTEM 🙂
pietrku Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu To prawda, że w Niemczech można jechać na rowerze do 1,6 promila jeśli się jedzie bez slalomu? Tak w internetach piszą 😀.
jarek996 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, pietrku napisał: To prawda, że w Niemczech można jechać na rowerze do 1,6 promila jeśli się jedzie bez slalomu? Tak w internetach piszą 😀. To w Szwecji BEZ ograniczen (na rowerze)! Wyszli z zalozenia, ze lepiej zeby ludzie jechali sie napic rowerem niz maja wracac samochodami.
pietrku Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Nieźle. To teraz powoli zaczynam rozumieć powody Twojej przeprowadzki 😀. 32 minuty temu, jarek996 napisał: Wyszli z zalozenia, ze lepiej zeby ludzie jechali sie napic rowerem niz maja wracac samochodami. W sumie jest w tym jakiś sens. Rower mniejsze szkody zrobi jakby co. Za to w Polsce nie ma zapisane bodajże nigdzie, że nie można latać szybowcem na gazie. Nie ma wymienionego konkretnie szybowca wśród pojazdów mechanicznych, których nie można prowadzić pod wpływem (przynajmniej nie znalazłem) 🙂.
jarek996 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, pietrku napisał: Nie ma wymienionego konkretnie szybowca wśród pojazdów mechanicznych, których nie można prowadzić pod wpływem (przynajmniej nie znalazłem) 🙂. Dlatego, ze szybowiec NIE jest na 100% pojazdem MECHANICZNYM 🤑 1
Rekomendowane odpowiedzi