d9Jacek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, jarek996 napisał: nie "doszedl nie musiałem "dochodzić"...ale -3 stopnie w Malmoe a -14 w Warszawie to olbrzymia róznica...stad tez u Jarka prawie "lato" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 minuty temu, d9Jacek napisał: nie musiałem "dochodzić"...ale -3 stopnie w Malmoe a -14 w Warszawie to olbrzymia róznica...stad tez u Jarka prawie "lato" Tyle bylo w srodku "dnia" . W nocy dochodzilo do -8 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 21 minut temu, jarek996 napisał: W nocy dochodzilo do -8 Afryka dzika....u mnie było -19 nad ranem ale idzie ocieplenie, niestety wraz z niżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 5 minut temu, d9Jacek napisał: Afryka dzika....u mnie było -19 nad ranem ale idzie ocieplenie, niestety wraz z niżem Tutaj , przy wodzie to raczej - 19 NIE uswiadcze. U nas ma byc + 8 w czwartek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 No leniuchy ; pokazcie ile nakreciliscie w tym roku ! Ja w kazdym razie tyle ( pierwsze to wczoraj , drugie dzisiaj ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Jarku !!! nie zawstydzaj ludzi !!! Tyle to ja przez rok robię ! Tak wiem że to mało ale w życiu robi się to i owo również. Ty to masz chłopie zdrowie i charyzmę . A tak zapytam w rok to ile tych km nabierasz ? Pewnie niektórzy to samochodem mniej nakręcą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 9 godzin temu, young napisał: A tak zapytam w rok to ile tych km nabierasz ? w 2021 mialem 11 960 . W tym roku mam juz 600 ( przed dwoma godzinami zakonczylem wlasnie kolejne 60 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 13 godzin temu, jarek996 napisał: w 2021 mialem 11 960 . W tym roku mam juz 600 ( przed dwoma godzinami zakonczylem wlasnie kolejne 60 ) Szacun !!!!! Ponad 30 km dziennie , kiedy ty masz na to wszystko czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 6 godzin temu, young napisał: Ponad 30 km dziennie To jest raczej 2 x 60 i raz ( dwa razy ) 100 w tyg . Czasem sie nie jezdzi , dlatego to mniej wyjdzie . Na 30 to nie wychodze ?. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 I jak dziewczyny , jezdzicie cos , czy sie zimna boicie ? Ja przed chwila 92 km w zimnym zachodnim wietrze . Mojego "malego" planu ( 1000 km w styczniu ) nie wykonalem , ale z dwoch niezaleznych ode mnie powodow. Mielismy 2 x sztorm ( trzymalo razem z tydzien ) , a miedzy sztormami zlapalem Covid ( drugi raz ). Wypadly wiec 2 tyg. z miesiaca , a i tam pyknalem 800km ! Poczatek lutego tez nie rozpieszczal i dzisiaj w sumie pierwszy raz . Plan GLOWNY , to 3000 km do konca marca. Oczywiscie , jak z niezaleznych ode mnie czynnikow nie wypali , to sie zupelnie tym nie przejme. Zalozylem , ze powinno sie udac , jak NIC sie po drodze nie wydarzy ( choroby , pogoda i inne ) . Zobaczymy jak to wyjdzie. Tak sobie mysle , ze uratowac zawsze moge lecac gdzies na tydzien ( jakas Gran Canaria ) pod koniec marca , zrobic tam z 700 - 800 km i wszystko uratowane ? Wazne , ze sa checi ( mimo obrzydliwej pogody ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Dzisiaj poprawilem wczorajszy wynik ; 107 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Przed chwila 72 , a jutro bedzie 110 . Co sie dzieje z reszta forumowych "pedalow" ??? Naprawde NIKT , nic nie jezdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Dziś 142 km..... samochodem.... Wczoraj 480 km też .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dzisiaj "rozjechalem" wczorajsze 114 km , czyli pyknalem 50 km. Lubie pojechac dzien po ciezkim treningu. Na zmeczeniu "plynie" sie jakos tak lekko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Wczoraj 73 km. Poszedlem , bo od dzisiaj ma padac kilka dobrych dni i bedzie niestety trenazer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Sztorm , sztormem , a krecic trzeba. Samotne 80 km w BAAAAARDZO wietrznych warunkach ? Jutro klubowa seteczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 U mnie wyjątkowy rekord , 4 dni po 15 km dziennie -- pieszo-- po piasku (plaża). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Kolega ostatnio mnie wyciągnął na pierwszy raz na kolarzówkę, muszę przyznać jazda bez porównania do normalnego roweru 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 15 godzin temu, Modelarz 2123 napisał: muszę przyznać jazda bez porównania do normalnego roweru No to teraz pomysl teraz jak sie cisnie , gdy jeszcze noga "podaje" !!! Wczoraj wial taki wiatr , ze jak sie polozylem na kierownicy , to cisnalem miedzy 55 , a 60 km/h ( po plaskim ) !!! Wyprzedzajace mnie samochody , az zwalnialy , bo chyba nie wierzyli , ze TYLE moze kolarz sobie jechac ( a droga byla 80 , wiec Szwedzi "trzymali" predkosc i jechali troszke szybciej jak ja ) . Tyle , ze TZW "zwykly" czlowiek , do tego siedzacy w samochodzie nie musi miec pojecia ILE wiatr jest w stanie pomoc przy pedalowaniu. Pozniej musialem niestety zawrocic w strone domu . Ledwo 18 km/ h moglem cisnac . Przed chwila wrocilem ze 110 km . Dzisiaj troszke spokojniejszy wiatr ( choc dalej mocno wieje ) . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Zeby udalo mi sie zrobic 3 000 km do konca marca , musialem dzisiaj pojsc na "male" 35 km . Jutro ide z kolega na 75 km , a w czwartek i piatek sprobuje walnac po 50 km. Weekend jak zwyklle , bedzie 200 km ( sobota i niedziela ) . Musze niestety "wbijac" sie w okienka pogodowe , bo pomimo , ze nie ma u nas zimy , to ciagle jakies sztormy i opady. W lecie zrobienie 1000 km w miesiacu , to nie jest ZADEN wyczyn , ale zima , to juz wymaga troszke planowania. W styczniu uciekly mi prawie 2 tyg. ( sztorm , covid i znowu sztorm ) , ale i tak zrobilem 800 ( bez kilkunastu km ) .W lutym jak wszystko sie dobrze ulozy , bedzie 1100. Zostaje ( w marcu ) 1100 i plan wykonany. Jak sie nie uda , to nawet lzy nie uronie . To jest plan pod warunkiem , ze sie wszystko po drodze ulozy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi