rc.fpv.poland Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Można brać udział nawet w wyborach będąc nie zrzeszonym, ale już w zawodach modelarskich o randze jakiejś tam nie Śmiać się czy płakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Można brać udział nawet w wyborach będąc nie zrzeszonym, ale już w zawodach modelarskich o randze jakiejś tam nie Śmiać się czy płakać? zdecydowanie to drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Można brać udział nawet w wyborach będąc nie zrzeszonym, ale już w zawodach modelarskich o randze jakiejś tam nie Śmiać się czy płakać? Chyba nie rozumiesz Kolego, skąd się bierze Twoje prawo wyborcze. Jakbyś był obywatelsko niezrzeszony, to miałbyś co najwyżej prawo wyborcze na wodach niczyich Pacyfiku. P.S. Powstał kolejny ważny temat a nasze forum modelarskie tętni życiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 W jakich zawodach chciałbyś brać udział, że musisz być zrzeszony i w czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Pewnie sprawa ma jakieś ukryte dno, ale udział w zawodach wyższej rangi, to nie tak jak sobie większość mysli. A dlaczego? Dlatego, że: 1) Żeby brać udział w zawodach rangi mistrzostw świata, czy Europy powinno się reprezentować odpowiedni poziom sportowy 2) Do takich zawodów zawodnik powinien się zakwalifikować na zawodach eliminacyjnych, Eliminacje są po to,żeby udowodnił, że posiada odpowiedni poziom wiedzy i umiejętności. Jeżeli nie posiada, to raczej taki delikwent powinien startować na zawodach niższej rangi i nie pchać się na powazne międzynarodowe zawody. Wielu zawodników tzw "niedzielnych" to rozumie i nie ma aspiracji. Po prostu chce sie bawić. Ale jest paru oszołomów którzy pchają się na poważne międzynarodowe zawody ( tak jest u nas w FSR) i są z tego same problemy. Zanim jeden z drugim zostaną wywaleni z pomostu za niebezpieczną jazdę, to rozwalą spektakularnie jeden czy dwa modele pechowych zawodników, mających nieszczęście startu w jednej grupie z takim "gigantem". Ostatnio koledzy z Anglii ogłosili ankietę z pytaniem: Czy nowy zawodnik, który zamierza startować w kategoriach FSR powszechnie uważanych za trudne i niebezpieczne powinien zdawać swoiste "prawo jazdy". Idea mim zdaniem słuszna, ale trudna do realizacji. Bo jak taki świerzak ma się wykazać jak nie na zawodach? Temat zdawania takiego "prawa jazdy" powinien się znaleźć na tapecie w poszczególnych zawiązkach I, żeby mieć prawo startu np na zawodach międzynarodowych należy nabrać doświadczenia na zawodach krajowych a i to nie najwyższej rangi. Te nasze modele staja się coraz szybsze przez co coraz bardziej niebezpieczne. I weryfikacja umiejętności potencjalnego "mistrza" powinna być obowiązkowa. A.C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Bartek, tak i obywatelstwo Polskie w Polsce powinno wystarczyć. Jeśli to wystacza aby brać udział w wyborach. Zawody niższej rangi powinny decydować o udziale w zawodach wyższej. Wtedy masz gwarancję jakiegoś poziomu. Nie to co teraz (poczytaj sobie wątki f3f, śmiać się chce). Ja nie biorę udziału w zawodach w których wymagane jest bycie członkiem. Nie chcę być członkiem. A jak zauważył kolega powyżej temat jest trochę o czym innym. Tyczy się bardziej przepisów które wnoszą tylko ograniczenia, nie dają nic pozytywnego w zamian a rokują jeszcze większymi regulacjami w przyszłości. A że mi to przypomina komunę. Chyba nie tylko mi Bartek, może czegoś nie wiem, czegoś nie rozumiem. Powiedz mi co Ci daje bycie członkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Źle postawiłeś zagadnienie. Równie dobrze mógłbyś się domagać udziału w ogólnopolskich zawodach lekkoatletycznych, albo i europejskich, tak z marszu, bo dlaczego nie. Andrzej to dobrze wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 A kto mówi że z marszu? Andrzeja popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Powiedz mi co Ci daje bycie członkiem? Bycie czlonkiem daje glownie to , ze zawsze tego czlonka mozna gdzies wepchnac 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 No i mamy kolejny temat z cyklu "kącik śmiechowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 No i mamy kolejny temat z cyklu "kącik śmiechowy" wreszcie zrozumiałeś że ten cały temat to nic innego jak śmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Mało tego, wiedziałem o tym (że przez część członków będzie tak postrzegany) zanim napisałem ten temat, w końcu to hyde park Ale popatrz na wypowiedzi w F3F czy innych działach, już Ci tak do śmiechu nie będzie diabolo, co daje Ci bycie członkiem poza byciem członkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ten F3F mnie zainteresował. Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Bycie czlonkiem daje glownie to , ze zawsze tego czlonka mozna gdzies wepchnac Zdecydowanie ten tekst przebija wszystkie dotychczasowe, od taki JOKER albo As z rękawa, jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zdecydowanie ten tekst przebija wszystkie dotychczasowe, od taki JOKER albo As z rękawa, jak kto woli kiedyś za czasów słusznie minionych było "członek z ramienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi