janegab Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Opublikowano 23 Lutego 2020 Jurek dziś niedziela najechało sie pelno Zydow z łodzi na rybkę za mną walnal cały tłum....nie polatalem za wiele bo kropióło ....raz po raz ale MINTUS poezja jeszcze na wynos w słoiczku.... 1
janegab Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Opublikowano 23 Lutego 2020 Jurek zobacz podjazd pod samą krawedz...bylem u Baboli..mam pozwolenstwo...na wjazd słupki...nie słupki etam takie...
cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 Widze widze że sie dogadaleś z Babolami Ale mi nie przeszkadza krótki spacerek. A zarazem spokojnie ląduje, bo auto mnie nie kusi ? 1
janegab Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Opublikowano 23 Lutego 2020 bardzo lubię odwiedzać BABOLI ...bo tam życie przebiega w epoce kamienia łupanego....penetruję jaskinie ale nie zawsze mi sie udaje bo psy alarmują nadejscie obcego..?
janegab Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Opublikowano 24 Maja 2020 9 minut temu, janegab napisał: Super pogoda wiaterek krecący smaczny mintus... 2
GWFC Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 10 godzin temu, janegab napisał: Zagadka...gdzie to...? W Polsce. Co ja wygrałem? 1
janegab Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 59 minut temu, GWFC napisał: W Polsce. Co ja wygrałem?Tak kolego w Polsce ale zbyt ogólnikowi...dodam ,że na swiecie...ale miło ,że uczestniczysz w zabawie pozdrawim
janegab Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Emerytowi ..te cyferki nic nie mówią ./ wspólrzedne/ ..pisz moją epeoką ..GDZIE..?
a74BACK Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 https://lmgtfy.com/?q=54°44'13.5"N+18°23'44.0"E+ ??? PS W sumie to nawet nie działa ?
janegab Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ta zagadka to miejscówka ulubiona Jurka latalismy tam ostatnoi... JEZIOIRSKO ale z widoku z wiatrem ...czyli z dołu od wody.... 1
cZyNo Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Jeszcze nie widziałem tego miejsca z tej perspektywy z wrodzonego lenistwa, ale poznałem je od razu 1 1
janegab Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 jadac troche dalej za Babolami skret w lewo -wawóz do zbiornika..piękne miejsce na biwak i nie tylko ...ja byłem nazbierac tam pokrzyw i wykapałem się a fatka jak latał Kolega Michał///
Ares Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 2 godziny temu, janegab napisał: Fajne zimowe latanko... Podziwiam Pana zapał , ja w taką pogodę to nawet na dłuższy spacer nie wychodzę nie mówiąc o lataniu.Tylko od wiosny do jesieni. Tak więc pełen szacun z mojej strony,tym bardziej ,że jak loty na zboczu to musi choć trochę wiać co potęguje uczucie zimna. 1
janegab Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 To takie przygotowanie przed nartami...jak co roku. Wiało pieknie prostopadle do zbocza troche trudno bylo sie poryszać by nie wpasc w jakąs przysypaną sniegiem dziure...pozdrawiam a od lat spedzam czas na nartach w twojej parafii KRYNICY...czekam za otwarciem sezonu uruchomieniem wyciągów.
Shock Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Janek, nasz wypad do Krynicy też odłożony...przeniesiony na przełom luty/marzec o ile coś puszczą i śnieg będzie ... Ty latasz w rękawiczkach na takiej piździawie ? 1
Rekomendowane odpowiedzi