cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jano jest wielki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jurek dziś niedziela najechało sie pelno Zydow z łodzi na rybkę za mną walnal cały tłum....nie polatalem za wiele bo kropióło ....raz po raz ale MINTUS poezja jeszcze na wynos w słoiczku.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 żeby nie kropiło to też bym był 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jurek zobacz podjazd pod samą krawedz...bylem u Baboli..mam pozwolenstwo...na wjazd słupki...nie słupki etam takie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Widze widze że sie dogadaleś z Babolami Ale mi nie przeszkadza krótki spacerek. A zarazem spokojnie ląduje, bo auto mnie nie kusi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 bardzo lubię odwiedzać BABOLI ...bo tam życie przebiega w epoce kamienia łupanego....penetruję jaskinie ale nie zawsze mi sie udaje bo psy alarmują nadejscie obcego..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 9 minut temu, janegab napisał: Super pogoda wiaterek krecący smaczny mintus... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Zagadka...gdzie to...? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 10 godzin temu, janegab napisał: Zagadka...gdzie to...? W Polsce. Co ja wygrałem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 59 minut temu, GWFC napisał: W Polsce. Co ja wygrałem?Tak kolego w Polsce ale zbyt ogólnikowi...dodam ,że na swiecie...ale miło ,że uczestniczysz w zabawie pozdrawim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 54°44'13.5"N 18°23'44.0"E ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Emerytowi ..te cyferki nic nie mówią ./ wspólrzedne/ ..pisz moją epeoką ..GDZIE..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 https://lmgtfy.com/?q=54°44'13.5"N+18°23'44.0"E+ ??? PS W sumie to nawet nie działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ta zagadka to miejscówka ulubiona Jurka latalismy tam ostatnoi... JEZIOIRSKO ale z widoku z wiatrem ...czyli z dołu od wody.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Jeszcze nie widziałem tego miejsca z tej perspektywy z wrodzonego lenistwa, ale poznałem je od razu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 jadac troche dalej za Babolami skret w lewo -wawóz do zbiornika..piękne miejsce na biwak i nie tylko ...ja byłem nazbierac tam pokrzyw i wykapałem się a fatka jak latał Kolega Michał/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Fajne zimowe latanko... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 2 godziny temu, janegab napisał: Fajne zimowe latanko... Podziwiam Pana zapał , ja w taką pogodę to nawet na dłuższy spacer nie wychodzę nie mówiąc o lataniu.Tylko od wiosny do jesieni. Tak więc pełen szacun z mojej strony,tym bardziej ,że jak loty na zboczu to musi choć trochę wiać co potęguje uczucie zimna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 To takie przygotowanie przed nartami...jak co roku. Wiało pieknie prostopadle do zbocza troche trudno bylo sie poryszać by nie wpasc w jakąs przysypaną sniegiem dziure...pozdrawiam a od lat spedzam czas na nartach w twojej parafii KRYNICY...czekam za otwarciem sezonu uruchomieniem wyciągów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Janek, nasz wypad do Krynicy też odłożony...przeniesiony na przełom luty/marzec o ile coś puszczą i śnieg będzie ... Ty latasz w rękawiczkach na takiej piździawie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi