Skocz do zawartości

A może jakiś film?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny film.Ja akurat bardzo lubię oglądać tego typu opowieści różnych pilotów,także wielkie dzięki.?

Opublikowano

Tak,robią?Oprócz tego zaczęli szyć maseczki i bezpłatnie przekazują dla ludzi ,którzy są na pierwszej linii frontu z koronawirusem .Medycy,Wojskowe Służby Sanitarne,Ratownicy...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam ten film. Jakoś zaraz po nim kupiłem w CSH w Koszalinie model szybowca A1 Dzięcioł. Powinienem Jaskółkę ale ten mi się bardziej podobał i wydałem wszystkie "pieniążki". Zbudowałem go, ale popełniłem jeden błąd ?, skrzydła przykleiłem do kadłuba. Radochy było dużo ? do pierwszego lądowania w miejscu gdzie nie powinien wylądować, zahaczył skrzydłem o drzewo. Puszczałem go z górki no i go poniosło. Właśnie tak wracają wspomnienia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.05.2020 o 15:43, ahaweto napisał:

Radochy było dużo ? do pierwszego lądowania w miejscu gdzie nie powinien wylądować, zahaczył skrzydłem o drzewo. Puszczałem go z górki no i go poniosło. Właśnie tak wracają wspomnienia.

?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
15 godzin temu, d9Jacek napisał:

krótki filmik ku pamięci tym , którzy plują  na własny kraj i jego historię

Niesamowite,dziękuję.

Każdy powinien wiedzieć że Polacy byli i są najlepszymi żołnierzami na świecie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo lubię rosyjskie kino. Polecam "Nocną Straż". 

A z innej beczki. To "The Sky Crawlers". To anime ale zanim mnie zbanujecie to popatrzcie na scenkę początkową. Fabuła taka sobie ale scenki lotnicze narysowane na bardzo wysokim poziomie. Polecam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.