piotr28 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Bardzo fajny film.Ja akurat bardzo lubię oglądać tego typu opowieści różnych pilotów,także wielkie dzięki.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Człowiek ze Stolicy spadochronów. Torlen rządzi Robią jeszcze swój wyrób sztandarowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Tak,robią?Oprócz tego zaczęli szyć maseczki i bezpłatnie przekazują dla ludzi ,którzy są na pierwszej linii frontu z koronawirusem .Medycy,Wojskowe Służby Sanitarne,Ratownicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Pamiętam ten film. Jakoś zaraz po nim kupiłem w CSH w Koszalinie model szybowca A1 Dzięcioł. Powinienem Jaskółkę ale ten mi się bardziej podobał i wydałem wszystkie "pieniążki". Zbudowałem go, ale popełniłem jeden błąd ?, skrzydła przykleiłem do kadłuba. Radochy było dużo ? do pierwszego lądowania w miejscu gdzie nie powinien wylądować, zahaczył skrzydłem o drzewo. Puszczałem go z górki no i go poniosło. Właśnie tak wracają wspomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 W dniu 31.05.2020 o 15:43, ahaweto napisał: Radochy było dużo ? do pierwszego lądowania w miejscu gdzie nie powinien wylądować, zahaczył skrzydłem o drzewo. Puszczałem go z górki no i go poniosło. Właśnie tak wracają wspomnienia. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 krótki filmik ku pamięci tym , którzy plują na własny kraj i jego historię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Fajny film tylko usunęli trzeba poszukać na własną rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 15 godzin temu, d9Jacek napisał: krótki filmik ku pamięci tym , którzy plują na własny kraj i jego historię Niesamowite,dziękuję. Każdy powinien wiedzieć że Polacy byli i są najlepszymi żołnierzami na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Komu przeszkadzała Husaria, że ją rozwiązano ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 ówczesnemu peło i giewu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 O husarii zrobił fajny film polimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Następny nawiedzony[grzegor] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 gieniusz...doprawdy gieniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 29 minut temu, grzegor napisał: gieniusz...doprawdy gieniusz oj tam, oj tam EU- gieniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Znowu rosyjski film o wojnie, ale inaczej, mniej wybuchów a więcej psychologii, polecam trzeba przejśc na youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Bardzo lubię rosyjskie kino. Polecam "Nocną Straż". A z innej beczki. To "The Sky Crawlers". To anime ale zanim mnie zbanujecie to popatrzcie na scenkę początkową. Fabuła taka sobie ale scenki lotnicze narysowane na bardzo wysokim poziomie. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi