Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na potwierdzenie tezy zawartej w temacie tegoż wątku ? 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Paweł Praus napisał: Na potwierdzenie tezy zawartej w temacie tegoż wątku ? Wspaniale: takie inwestycje to w dzisiejszych czasach ewenement! Fajnie ,że w Gliwicach coś się dzieje. Życze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Fiu fiu... Nie latam na linkach ale podziwiam i kibicuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jako budowlaniec chciałbym jeśli to możliwe zobaczyć projekt, wystarczy zagospodarowanieWysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Muszę zapytać autorów o zgodę na opublikowanie projektu, już w tej chwili mogę Cię Piotrze zapewnić, iż jest to w pełni profesjonalne opracowanie. Natomiast postępy prac będę relacjonował na bieżąco ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Czekam z niecierpliwością. Wszak do Gliwic nie mam tak daleko. A co nieco powstaje w mojej modelarni pozdrawiam.Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W końcu obiekt użyteczności publicznej, który nie jest boiskiem piłkarskim. A wiadomo, że latanie rekreacyjne modelami na uwięzi jest bardziej dostępne przeciętnej osobie niż trening piłki nożnej ? Czy będzie wstęp dla innych użykowników poza zawodami i treningami? Pytam bardziej z ciekawości bo wiem, że "postronni" mogą zdewastować teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Z miłą chęcią będę odwiedzał to miejsce z F2B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Jak to się stało, że nie powstało tu boisko, to cud! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dobrze się stało. Kibicuję Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 To jest koło zamachowe modelarstwa lotniczego na uwięzi. Gliwice Pany!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Proszę bardzo ? Krąg Modelarski.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Kawał placu. Dzięki za rysunek. Teraz mam obraz tego obiektuWysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 ? Tor jest częścią tego projektu: http://aeroklub.gliwice.pl/uroczyste-otwarcie-gliwickiego-centrum-edukacji-lotniczej-28-08-2021/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Paweł Praus napisał: Proszę bardzo ? Krąg Modelarski.pdf 379 kB · 27 pobrań Tutaj jest chyba mały błąd w markerze (jak się domyślam on jest dla F2B) - jego oś powinna być 1.5m nad powierzchnia toru, a tutaj jest 1.65m a powinno być: chociaż widzę, że wszystkie markery są podniesione o 15cm czyli pewnie jest coś na rzeczy czego nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Robert, wysokość tablic jest ok. Na rysunku nie uwzględniono spadku toru, który na 31m ma ok 15 cm. W projekcie przesłanym przez Pawła jest jeszcze błąd w odległości minimalnej wewnętrznej linii toru lotu dla F2B, jest 54m a powinno być 28 m . Linie powinny być koloru białego a nie żółtego. PZDR S.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 18 minut temu, sylkub napisał: Robert, wysokość tablic jest ok. Na rysunku nie uwzględniono spadku toru, który na 31m ma ok 15 cm. W projekcie przesłanym przez Pawła jest jeszcze błąd w odległości minimalnej wewnętrznej linii toru lotu dla F2B, jest 54m a powinno być 28 m . Linie powinny być koloru białego a nie żółtego. PZDR S.K. Dzięki Sylwek za uwagę, zaznaczono faktycznie 28m, a opisano 54 (dwukrotnie), ktoś kopiuj wklej zrobił ?, linie dla F2B są żółte aby odróżnić je od pozostałych klas, gdyż tor przeznaczony jest dla wszystkich uwięziówek, ale do malowania linii daleka droga jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Paweł, zgodnie z kodeksem FAI , powinny być białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 14 godzin temu, sylkub napisał: Robert, wysokość tablic jest ok. Na rysunku nie uwzględniono spadku toru, który na 31m ma ok 15 cm. W projekcie przesłanym przez Pawła jest jeszcze błąd w odległości minimalnej wewnętrznej linii toru lotu dla F2B, jest 54m a powinno być 28 m . Linie powinny być koloru białego a nie żółtego. PZDR S.K. Aaa to wszystko jasne - dziękuje za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik.R Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Hej..Kieruję posta do Pawła...będziesz na pewno w sobotę???Postaram się zadzwonić do Ciebie po południu...bo w szkole roboty co nie miara...Mamy o czy pogadać jak i coś jeszcze ...pamiętasz Paweł.Pozdro.Kazik.R Ps...link do tzw .rezerwacji nie działa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi