Kazik.R Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Witam!!! Nasz tor nabiera tzw"rumieńców"Widać postępy w wykonywanych pracach.Fotki wykonałem wczoraj po konkursie latawcowym.Jakby niepatrzeć...CIESZY OKO...he,he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Trzymam kciuki za te obiekty! Jakże ich mało w tych czasach, kiedy z jednej strony gospodarka ma deficyt fachowców, a z drugiej państwu politechnizacja młodzieży "się nie opłaca".. Zima idzie, może pomysł na zimowe zastosowanie uwięzi... ? przy okazji, można sobie fre ściągnąć stare numery np "Aeromodeller", "Model Aeroplane Building sketch by sketch" i nie tylko... (download page) https://rclibrary.co.uk/index.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 5 Października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 20:30, Kazik.R napisał: Witam!!! Nasz tor nabiera tzw"rumieńców"Widać postępy w wykonywanych pracach.Fotki wykonałem wczoraj po konkursie latawcowym.Jakby niepatrzeć...CIESZY OKO...he,he Prace idą jak burza? poniżej zdjęcia z dnia wczorajszego? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1 godzinę temu, Paweł Praus napisał: Prace idą jak burza? Bardzo Wam "zazdroszczę". Cieszy fakt ,że takie inicjatywy jeszcze się zdarzają. Wspaniale bo gdybym tego nie widział na zdjęciach nie uwierzyłbym ,że to jest w ogóle możliwe.Oby więcej ośrodków modelarskich brało z Was przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 ładny tor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Od strony budowlańca roboty bardzo szybko idą do przodu Co będzie wykończeniem płyty? Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Taki obiekt może być wielofunkcyjny np. lądowisko dla helikoptera albo lodowisko zimą. Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik.R Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Witam!!! Nasz tor nabiera tzw"rumieńców"Widać postępy w wykonywanych pracach.Fotki wykonałem wczoraj po konkursie latawcowym.Jakby niepatrzeć...CIESZY OKO...he,he Paweł -twoje fotki przekonują do tej burzy..he,he,he oraz fotka z kolegą po fachu ze Słowacji.Mam NADZIEJĘ ,ŻE SIATKA BĘDZIE WŁAŚCIWA ,a nie taka z Castoramy.....Co do lodowiska..uważam,że to nie trafiony pomysł...co pokazały tzw.lodowiska osiedlowe-folia i na to w przymrozki woda...Paweł,a kiedy planowane jest otwarcie...bo muszę sobię zabukować urlop na ten dzień...-he,he,he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Wspaniale, że "duch" braci modelarskiej "control line " nie słabnie . Przecieram oczy oglądając postępy budowy prawdziwego toru dla modeli na uwięzi i jestem pełen szacunku dla wszystkich kolegów - od pomysłodawców- poprzez mediatorów z włodarzami gminnymi , oraz budowniczych . Zdjęcie " Wujka SAMO ZŁO" - jest czymś w rodzaju listu żelaznego w sprawie tej pięknej inwestycji . W tych dziwnych czasach - to kolejne lekarstwo na utrzymanie nie tylko zdrowia fizycznego . Pozdrawiam wszystkich " uwięziowców " . Dziękuję jeszcze raz Pawłowi za wyśmienity rozpylacz do JASKÓŁKI . Ten motorek żyje, ma moc i napędza moje historyczne modeliki- obserwowane przez wielu ludzi . Mam tu - gdzie mieszkam - wspaniałe warunki do latania na uwięzi, choć start odbywa się z trawy. Mieszkam w Potęgowie- miejscowości pomiędzy Słupskiem i Lęborkiem . Będąc od maja na nędznej emeryturze- łatam dziury budżetowe pracując wciąż - niosąc pomoc weterynaryjną domowym zwierzętom . Ale jak jest pogoda to prawie łysy facet- czyli ja z lekką nadwagą - Rysio - idzie z modelikiem na loty na "green " miejscowego Domu Kultury i lata na uwięzi, albo jedzie na pole zaprzyjaźnionych rolników polatać motoszybowcami. Klawo jest! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi