Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 9 Października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Witam Pierwsze odpalenie silnika w Ki ( silnik używany wydech to nie atrapa ) ale później było coś ciekawszego Pierwsze odpalenie silnika zamocowanego w RWD CDN 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Paweł, może to jakieś złudzenie, ale wygląda jakby kołpak nie był osiowo zamontowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Godzinę temu, robas69 napisał: Paweł, może to jakieś złudzenie, ale wygląda jakby kołpak nie był osiowo zamontowany. Jeśli Mowa o KI to się zgadza jakiś "orzeł " chciał szybko odpalić kijankę i zapomniał dokręcić śmigła ? ale już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Oczywiście Ki. Bardzo fajne modele, a dźwięk saito niepowtarzalny. Pewnie gdzieś jest Moki albo Kolm, tylko kogo na to stać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Myślałem, że to drzewo wyrwie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 W dniu 9.10.2021 o 18:49, robas69 napisał: Pewnie gdzieś jest Moki albo Kolm, tylko kogo na to stać... A Myślisz po co urządziłem wyprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Paweł, to trzymam kciuki żeby modele latały u innych, a Ty miał TEN dźwięk u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 RWD dzieje się niewiele ale cały czas do przodu zrobiłem sobie fotkę moich RWD i filmik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 W dniu 12.09.2021 o 18:43, paweln7 napisał: nie rozpraszam się nie potrafię ciągnąć jednego projektu szybko się znudzę tym projektem Ja mam to z kobietami ( z modelami zreszta tez ) ? W dniu 29.09.2021 o 08:28, Grifon napisał: Mały ładniejszy ? Jak to mawiala moja kolezanka ( dawno temu ) : wielkosc sie nie liczy , wazne zeby byl zwawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 13 godzin temu, paweln7 napisał: RWD dzieje się niewiele ale cały czas do przodu zrobiłem sobie fotkę moich RWD Jak to sie stalo, ze nie bylo zadnej relacji o zoltym RWD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Witam Pomalutku dłubiemy RWD wyglądał tak Jak to powiedział "Prezes " ale zjeba......... malowanie , fakt błyszczał się jak Psu wiecie co troszkę podłubałem l wygląda tak zrobił się satynowy i trochę zużyty nawet pilot z tej okazji zmienił drelicha na skórzaną pilotkę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Witam Nie było mnie Tutaj to nie znaczy że się nic nie dzieje .? Nie jestem takim wirtuozem jak niektórzy na forum ale coś tam sklecę , zabrałem się za kabinę pilota 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Piekny i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Witam Dzisiaj pomimo porywistego wiatru w poprzek pasa oraz niskiej temperatury polatałem RWD wprawdzie nie 25 a 23 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Super Polska maszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Pięknie się prezentuje ... super ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 A dzisiaj znowu oblot , Ki 61 poleciało i wylądowało , następny oblot to 25 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Rasowo wygląda Twój K-61 . Też go mam od dawna w projekcie ( zawsze mi się podobał ) , ale nie wiem czy mi życia wystarczy aby zrealizować moje plany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Gratuluje udanego oblotu tego pięknego modelu japońskiego myśliwca. Tak jak Lucjan wyżej pisał to również mój jeden z ulubionych Japończyków, podwozie masz stałe czy tylko dla oblotu nie ryzykowałeś próby zamknięcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 2 godziny temu, dyra63 napisał: podwozie masz stałe czy tylko dla oblotu nie ryzykowałeś próby zamknięcia ? wszystkie trzy chowane ale nie ryzykowałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi