cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 To była super imprezka! I fajnie was wszystkich było zobaczyć (cześć po wielu miesiącach) i poznać tych których nie znałem. Dzisiejszego dnia wam zazdroszczę. Warun wyglądał na zacny. Niestety cały dzień siedzę przy kompie. I jeszcze nie skończyłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Cóż są ważne i ważniejsze sprawy. Latanie to zabawa ale trzeba mieć na tą zabawę więc doskonale Cię rozumiem. Nie mniej sobota była świetna. Ja osobiście nie spodziewałem się tylu gości. Było mega sympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Tak se paczę na wyniki po fajnym sobotnim modelarskim spotkaniu i stwierdzam ze jak się skupić to maxa jakoś sobie tam radzi Nawet mimo kukawosci ustawień. No i dalej nie mam motywacji do jej zamiany na coś nowszego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 11 minut temu, cZyNo napisał: No i dalej nie mam motywacji do jej zamiany na coś nowszego ??? Coś mi się wydaje że następnych zawodów to Maxa może nie przeżyć. A tak już poważnie to najsłabszym jej elementem jest ogon. Gdyby przeszczepić ten z Pro to faktycznie model konkurencyjny. Waga nie koniecznie ale Maxa zawsze jak była termika to szła jak przecinak. Pro dobrze sobie radziła we flaucie. Pamiętam że kiedyś nalatałem w Łukaszowicach i Tomka i Wojtka no ale jak wiało było gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Najsłabszym jej elementem jest…użytkownik ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 no nie mogłem tego nie zrobić... chociaż przez chwilkę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Jurek, niedziela, Maxa, Mirosławice od 9.00, go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 W niedziele nie ma Jurka we Wro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Inne klasy odwołują, a w Hiszpanii właśnie trwają pierwsze zawody z cyklu pucharu świata w klasie f3f. Zazdrościmy kolegom, bo już latają 10 rundę ?????? oby tak dalej! W tym miesiącu są zaplanowane jeszcze jedne zawody w Hiszpanii i jedne we Francji. Żeby tak mieć więcej czasu… ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Dzisiejsza zabawa w Braunsbergu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Laco ludzi denerwuje bo u nas nie wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 17 minut temu, cZyNo napisał: Laco ludzi denerwuje bo u nas nie wieje Z nami też nie, dlatego muszę jechać do Austrii. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Ha! Prognozy kłamią!!! ***** prognozy Rano to nawet wskaźniki wiatru nie bardzo wiedziały co się dzieje mimo to zaryzykowałem i znalazłem taką górkę jaka potrzebowałem, z odpowiednią temperaturą i siłą wiatru no i… 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Dziś ciąg dalszy wojny na sile i kierunek wiatru, pomiędzy Toruniem a Bydgoszczą. A to ponoć niecałe 50km ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GWFC Opublikowano 9 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dziś na szybko po pracy... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Fajne latanko mieliście. U nad po pracy nie wieje ? ale zawsze można w termice polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Jurek, dlatego jutro Miroslavitze od 9.00 do 15.00. wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Dzięki! Ale jutro chyba praca dzis się zakończyły kolejne zawody z cyklu Pucharu Świata rozgrywane w Hiszpanii. Szybkie zawody, bo najlepszy czas to 30.8 sek. Zazdrościmy kolegom Za tydzień…może nam się uda coś wyhaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 On The run… 5G jest bezpieczne 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Tak tylko później te boćki zamiast do Afryki lecą na Grenlandię i na dodatek świecą w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi