AndrzejC Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Można? Można A.C. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dla własnej satysfakcji Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 No bo z tego jest satysfakcja Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Javjz dawno to odkryłem. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dla niektórych grzebanie się z silnikiem jest pewnie bez sensu zamiast podłączyć baterię i się bawić, bez hałasu, brudu i problemów . A jeszcze dla innych "puszczanie" modeli jest bez sensu. I w ten sposób wychodzi na to że wszystko jest bez sensu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Darek, dlaczego od razu taki sceptycyzm... Można na przykładzie takiego prostego, zabawnego pomysłu pokazać laikowi (np. "babie") gdzie w silniku jest cylinder, tłok ,gdzie następuje zapłon ,co to wałek rozrządu itp. Oczywiście można to zrobić pokazując filmy, zdjęcia ale tu jest prosto, ciekawie, inaczej i na bank zostanie w pamięci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Marudzicie, fajny zrobił i z papieru który z was taki zrobi? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 8 minut temu, Shock napisał: Darek, dlaczego od razu taki sceptycyzm... Ja zauwazylem , ze Darka ( tak gdzies od pol roku ) wiele rzeczy "bulwersuje" ....... Jakis taki "czepialski" sie ostatnio zrobil Rafal ; akurat babie to ja bym wytlumaczyl bez takich tekturek , gdzie jest i jak dziala TLOK , CYLINDER , a nawet jak dziala WTRYSK .......... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 3 minuty temu, jarek996 napisał: Rafal ; akurat babie to ja bym wytlumaczyl bez takich tekturek gdzie jest i jak dziala TLOK , CYLINDER i jak dziala WTRYSK .......... No Ty jak to Ty Rozumiem że nie chodzi Ci o wtrysk pośredni tylko bezpośredni ... taki common rail z długą rurą z wielkim ciśnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Hahhahah cały męski punkt widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 3 minuty temu, Grzesiek napisał: Hahhahah cały męski punkt widzenia Jest wlasnie TAKI i NIGDY nie bedzie inny Najgorsze ,ze z wiekiem ten silnik sie coraz rzadziej chce "odpalac" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 To nas właśnie od zwierząt różni, że robimy nie tylko rzeczy, które wypełniają nam żołądek. I nie ma znaczenia czy to silnik z tekturki, czy wędkowanie, czy też latające makiety mistrzów świata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 46 minut temu, MASK napisał: czy to silnik z tekturki, czy wędkowanie, czy też latające makiety mistrzów świata Z tych rzeczy ktore wymieniles , to na forum raczej najwiecej wedkarzy ? Sam dzisiaj bilem sie z myslami co wybrac : ROWER , czy pojsc POLATAC. Wygral ROWER ......... Zobacz Marcin jaka "Cebula" : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 On chyba nie z tekturki? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 PRAWDZIWY i NOWY !!! Wlasnie negocjuje cene ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 I jak się to ma do tego tematu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi