Dariusz Dudzik Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Jurek starzejesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Oj tam. Jak się da latać na kopalni, to zawsze wybiorę kopalnie a nie Kowary. Bo bardzo lubię tam latać. No chyba że będę potrzebował treningu "górskiego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dziś wszyscy latali F3F, a że u nas nie wiało to były akrobaty 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Tobie to Rafał dobrze?, ja dziś miałem drugą zmianę , a pogoda była lotna także cierpiałem ogromnie:) Fajnie że polatałeś , od f3f -u też czasem trzeba odpocząć . Pozdrawiam: Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 13 godzin temu, Sekator napisał: Dziś wszyscy latali F3F, Wszyscy? To zaszalałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Kowary vol 3 Dziś słabiutko, bo chyba za późno przyjechałem. Ważne, że Evo przewietrzone, z małym balastem 160g ??? Ale jutro też jest dzień ? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 i dzień sie udał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 A nie pojechałem. Dziś piwo z sąsiadami i spacery z żoną (I córcią ?). I balony nad głową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Nasza trójka już w komplecie, ja jako ostatni dołączam do ekipy EVO w kuj-pom. Model świetny, diabelnie szybki, ma potencjał, ale ociągałem się z decyzją, bo klasycznych Respektów mam naprawdę sporo, do tego po zmianach konstrukcyjnych w ostatnim zaczął latać bardzo szybko. Zielonemu na zielonym dobrze ? Mam nadzieję, że się wkrótce spotkamy i pośmigamy Respektami po jakimś fajnym zboczu .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 W dniu 3.05.2020 o 22:54, cZyNo napisał: Też myślałem, ale jednak to za daleko dla mnie Przeprowadziłeś się do Lublina? ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 2 godziny temu, GWFC napisał: Przeprowadziłeś się do Lublina? ? Laco!!! Ty jesteś jasnowidzem! Wyczułeś mnie jak nikt!! Aktualnie tak mniej więcej pół miesiąca spędzam w Lublinie, ćwiartkę miesiąca w Szczecinie a resztę czasami we Wrocławiu. Ale... modele zawsze w aucie. I na wiatr i na bezwiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 W dniu 18.05.2020 o 10:21, a74BACK napisał: Mam nadzieję, że się wkrótce spotkamy i pośmigamy Respektami po jakimś fajnym zboczu .-) Ja również mam taką nadzieję Dzisiaj ponownie były Kowary #4, i to takie całkiem całkiem: I tak się latało Respectem jak na załączonym ruchomym obrazku: Niektórzy tak lądowali: A że wieczorem zdechło to jeszcze był relaks z akrobatką koło domu: 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Piękne i bardzo szybkie latanko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Fajnie, jakby tak poleciał na zawodach ? chciałbym go w końcu sprawdzić na bramkach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 ba. z tym jest kłopot na razie. weekendowe niewiatry i deszcze przeszkadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 24 minuty temu, Sekator napisał: Fajnie, jakby tak poleciał na zawodach ? chciałbym go w końcu sprawdzić na bramkach. No to zapraszam do nas .-) Za chwilke bedzie powtórka z rozrywki, bo jedna już była .-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 11 minut temu, a74BACK napisał: No to zapraszam do nas .-) Za chwilke bedzie powtórka z rozrywki, bo jedna już była .-) Ale jeszcze nie mam Respecta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 7 minut temu, pabork napisał: Ale jeszcze nie mam Respecta... No to najwyższy czas zacząć go mieć ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Fajnie, jakby tak poleciał na zawodach ? chciałbym go w końcu sprawdzić na bramkach. Rafał musisz Jurka pogonić do organizacji jakiej imprezy bo niby kto by to zrobi lepiej od niego .Tylko jest mały problem bo tak się rozleniwił przy tych F5J że o szybkościowych klasach zapomina ? Władek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi