Ares Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 4 godziny temu, Krzyś63 napisał: Żona sprawiła mi prezent urodzinowy... Phoenixa 2400 Volantex...kompletuję graty. Super, powodzenia. 4 godziny temu, Krzyś63 napisał: Co Wy na to? Ja na to ,że masz bardzo dobrą żonę Ze świecą szukać kobiety która godzi się na pasje i pomaga mężowi w jej realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziaja Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Muszę przyznać, że mój prezent świąteczny tj . Phoenix 2400 też dofinansowała moja żona .Jak widać kobiet które wspierają nas , jest więcej niż nam się wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Moja też jest wspaniała jest za tym abym kupił sobie kolejny model (laminat, makieta etc) ale stawia warunek - rozbij coś bo masz dużo :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Skąd ja to znam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Lentus od MPX dostepny jest w Nastik, i rc4max.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therapy Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Lentus podobnie jak Heron lubi przepaść na skrzydło przy mniejszej prędkości podczas pochylenia. Trzeba mieć to na uwadze. Zupełnie neutralnie zachowuje się Volantex Phoenix 2400 a jeszcze bardziej polecam Lightning 2100. Wymiata w swojej klasie cenowej 700 zł ARF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 ...Lightning 2100. Wymiata w swojej klasie cenowej 700 zł ARF. ... Gdzie taką cenę widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 26 minut temu, RobRoy napisał: Gdzie taką cenę widziałeś Np. tu: https://rc.susco.pl/p/57/29258/motoszybowiec-lightning-2100mm-arf-dwie-konfiguracje-2100-mm-lub-1500-mm-w-komplecie-samoloty.html Sam byłem zdziwiony ceną i się zastanawiałem gdzie tu jest haczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Gdybym nie miał w odwodzie Phoenixa 2400 to pewnie bym się skusił. Ciekawe jak faktycznie lata ta deska ... Szkoda tylko że nie ma klap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Witam Dzisiaj ulotniłem Phoenixa.... Trochę adrenaliny i.... Lata zaje...ście. Dostojnie , reaguje idealnie na stery. Fajnie też można pokręcić akrobacje. To chyba najlepsza pianka jaką latałem. Chociaż trudno porównać z easy gilderm , którym też latam obecnie - ze względu na wielkość i ciężar. To Phoenixem lata się o dziwo łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Jakie ustawienia dałeś na stery, środek ciężkości? Masz jakiś filmik ? Czekam na nową aparaturę i odbiornik - jak dojdą będzie pierwszy lot na lotnisku w Kętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Wszystkie ustawienia fabryczne. Bez kombinacji. SC tak jak zaleca producent. Filmik następnym razem bo dzisiaj zacząłem oblot dość późno ( wiatr ). Ciemności nie pozwoliły kręcić. A jaka aparatu bo ja używam Radiomastera... polecam. A jeszcze jedno ja mam Phoenixa z klapami. Ustawiłem na przełączniku na 2 położenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Potrzebuje więcej mixów i możliwość wykorzystania odbiorników FlySky - dlatego wybór padł na ... Radiomastera TX16S MKII. Tak też doradzali dobrzy ludzie. Aparatura wprawdzie budżetowa ale powinna wystarczyć do mojego latania. W Gamie 2100 też mam klapy , sterowane przełącznikiem trój pozycyjnym. Spróbuję jeszcze sterowanie płynne - na potencjometrze. Chociaż po pierwszych próbach to chyba bardziej by się przydało ustawienie butterfly, bo ten model nie bardzo chce lądować ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, RobRoy napisał: Chociaż po pierwszych próbach to chyba bardziej by się przydało ustawienie butterfly, bo ten model nie bardzo chce lądować ? . Masz 100% racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 To teraz filmik z lotów... VID-20220828-WA0006.mp4 VID-20220828-WA0006.mp4 VID-20220828-WA0000.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi