robertus Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Dziękuję Wam wszystkim w imieniu całego Skrzydlatego Raciborza za tak liczne przybycie na nasz XIII piknik W tym roku wszystko się powywracało do góry nogami ze względu na Covida i tak też u nas było do końca nie było wiadomo czy piknik się odbędzie ale na całe szczęście się udało Fajnie było się z Wami spotkać,chwilkę jak w moim przypadku pogadać Sobotnia integracja hehehe wydaje mi się że była bardzo ciekawa i cieszę się bardzo że się przekonujecie do naszego pikniku co pokazuje frekwencja w tym roku Bardzo mi szkoda rozbitych modeli ale takie jest nasze hobby poniżej film z lotu Karasia od Piotrka oraz parę fotek (więcej wrzucę jak tylko do mnie spłyną ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 23 minuty temu, modelpiotrek napisał: Dziękuję Wam wszystkim w imieniu całego Skrzydlatego Raciborza za tak liczne przybycie na nasz XIII piknik W tym roku wszystko się powywracało do góry nogami ze względu na Covida i tak też u nas było do końca nie było wiadomo czy piknik się odbędzie ale na całe szczęście się udało Fajnie było się z Wami spotkać,chwilkę jak w moim przypadku pogadać Sobotnia integracja hehehe wydaje mi się że była bardzo ciekawa i cieszę się bardzo że się przekonujecie do naszego pikniku co pokazuje frekwencja w tym roku Bardzo mi szkoda rozbitych modeli ale takie jest nasze hobby poniżej film z lotu Karasia od Piotrka oraz parę fotek (więcej wrzucę jak tylko do mnie spłyną ) OMG co sie stalo z Karas'iem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Podczas podejścia do lądowania i wypuszczeniu klap jedna wyszła a druga zablokowana w efekcie korek na małej wysokości bez możliwości wyjścia w końcówce filmu z daleka ale widać te zdarzenie Jeszcze wrzucę jeden ciekawy filmik ze sobotnich wieczornych lotów przepraszam za komentarz ale troszkę byłem pod wrażeniem hehehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Fotki od naszego kolegi Bogdana z Rybnika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 SUPER!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Wspaniała impreza ! Niestety daleko od nas ?, choć pracuję z młodą atrakcyjną koleżanką rodem z Raciborza ? A bombardy ? To trochę nietypowe na Pikniku Modelarskim. Może coś więcej. OPL-otka widać że była bardzo aktywna, a ma coś na koncie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 I jeszcze rewelacyjne fotki od naszego Tomka cały album https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3507410835987944&type=3 Nasza bitwa jest hmm bardzo unikalna hehe latamy w niej tzw full kontakt czyli nie ścinamy taśm tylko czasami walimy w siebie daje to troszkę więcej adrenaliny Oczywiście staramy się latać w jak największym zagęszczeniu wybuchających pocisków Adam może jednak się skusisz na przyszły rok impreza trwa dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Pechowy lot MiGa-29 Ale i szczęśliwy, chyba mocno nie ucierpiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Również mam taką nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Patrzac na zdjecia, i nie macie problemow z lataniem tak blisko domow? Np od mieszkancow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Andrzeju tam tylko raz w roku i tylko piknik strefa lotów w czasie pikniku jest w stronę kanału Ulga i zero latania nad ludźmi i domami zresztą kto u nas był wie jakie zasady panują na pikniku i nigdy się nie zdarzył incydent że je ktoś złamał mieszkańcy chyba nas już tolerują bo nie ma na chwilę obecną żadnych skarg na nas Nasze normalne lotnisko mamy 2km dalej i jest mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 F-15 Krzyśka. osobiście bardzo lubię jego program lotu. Bardzo ładny, przemyślany i efektowny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 5 godzin temu, modelpiotrek napisał: Andrzeju tam tylko raz w roku i tylko piknik strefa lotów w czasie pikniku jest w stronę kanału Ulga i zero latania nad ludźmi i domami zresztą kto u nas był wie jakie zasady panują na pikniku i nigdy się nie zdarzył incydent że je ktoś złamał mieszkańcy chyba nas już tolerują bo nie ma na chwilę obecną żadnych skarg na nas Nasze normalne lotnisko mamy 2km dalej i jest mniejsze Nie, ze ja z Policji ? ale po prostu wydawalo sie bardzo blisko domow na model spalinowe i jet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Domyśliłem się o co Ci chodziło to jest nasze stałe lotnisko modelarskie live camera http://www.kamera.skrzydlaty-raciborz.pl/?fbclid=IwAR0ZhsU3lzeB6cTu-r8df_rZ0U-6dFLX8MhXtkZJoAwVrLmfth91TWnqG10 ale już mieliśmy parę wkurzonych ludzi którzy z wrzaskiem na nas się darli że np straszymy im słowiki heh była również sytuacja że pewien pan wpadł z pretensjami że latamy mu nad domem i nagrywamy jego żonę jak się opala nasza komisja ustaliła że to był sąsiad tego pana a nie my więc wiesz czasami jest u nas wesoło aha i u nas w większości na razie latamy elektrykami a gdzie spaliny hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Ale super impreza... może za rok wybiorę się... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Koniecznie warto dodać do kalendarza !!! u nas jak w domu taka atmosfera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jakiś termin już jest w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Na pewno wrzesień ale data na razie ciężko coś konkretnego podać ,zazwyczaj był to pierwszy lub drugi weekend września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi