ertman_176 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Pany chylić czapki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczek Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 ertman_176, Sławek 9000 dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_daal Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Bardzo fajny. Będzie ładnym uzupełnieniem Bf-109, którego równolegle budujesz (choć skala inna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiku2 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Piękny model - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No to teraz czekamy na obloty, łatwo nie będzie bo to dolnopłat. Proponuję ustawić EXPO na sterach i nie za duże wychylenia. Przydało by się też D/R mieć pod ręką. Model wyszedł fajnie , coś wiadomo z wagą? Byczek nie wiem czy już pisałeś ale chyba nie, jakie planujesz wyposażenie RC i silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No to teraz czekamy na obloty, łatwo nie będzie bo to dolnopłat. Proponuję ustawić EXPO na sterach i nie za duże wychylenia. Przydało by się też D/R mieć pod ręką. Model wyszedł fajnie , coś wiadomo z wagą? Byczek nie wiem czy już pisałeś ale chyba nie, jakie planujesz wyposażenie RC i silnik? ok dziękuje slawekmod. Modelu jeszcze nie ważyłem, nie pisałem jeszcze o wyposażeniu RC. Deagostini dla prenumeratorów funduje cztery serwa hitec, nadajnik posiadam hitec optic 6 wraz z pakietem aku, i odbiornikiem szczeciokanałowym. silnik ma być Tu jest ten silnik co zamówiłem. http://www.rcspitfire.pl/nowy_silnik.html van_daal i seiku2 dziękuje bardzo, staram się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Z ciekawości zapytam ile kosztował taki silniczek po prenumeracie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Też dołączę się do pochwał. Model prezentuje się nieźle. Tak jak wszyscy czekam na relację z oblotu. Chyba będzie to jeden z nielicznych egzemplarzy , które się oderwą od ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Też dołączę się do pochwał. Model prezentuje się nieźle. Tak jak wszyscy czekam na relację z oblotu. Chyba będzie to jeden z nielicznych egzemplarzy , które się oderwą od ziemi. A dziękuje bardzo , model na razie czeka na silnik oraz serwa , co prawda to nie silnik Merlin 71 :wink: ale musi pociągnąć. Relacja oczywiście będzie Serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerSalis Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Model prezentuje się dobrze. Jestem ciekaw jak będzie latał. Z niecierpliwości oczekuję relacji z pierwszych lotów. Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Model prezentuje się dobrze. Jestem ciekaw jak będzie latał. Z niecierpliwości oczekuję relacji z pierwszych lotów. Trzymam kciuki. Dziękuje bardzo oblot odbędzie się nie wcześniej jak w okolicy, czerwca lub lipca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 jak ci wyszło wyważenie z tym silnikiem ? nie usiałeś ładować tej sztaby ołowiu dołączonej do zestawu. Bardzo ładnie wyszedł ci model , czekam na filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczek Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 jak ci wyszło wyważenie z tym silnikiem ? nie usiałeś ładować tej sztaby ołowiu dołączonej do zestawu.Bardzo ładnie wyszedł ci model , czekam na filmiki Dzięki wielkie, jeszcze pare małych drobiazgów do wykończenia. Jeszcze wyważania nie robiłem, bowiem deagostini opieszale wysyła silnik. A na silnik razem z serwami które mają być "za darmo" czeka się około trzech miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Z ciekawości zapytam ile kosztował taki silniczek po prenumeracie??De Agostini w ostatnim numerze zamieściło kupon dzięki któremu można kupić silnik JBA 8.6 ccm, 1.4KM za jedyne 330zł, aparatura (nadajnik + odbiornik+ akumulator+ładowarka) jedyne 230zł, osobny kupon na serwa które są gratis jak wspomniał Byczek Byczek serwa powinieneś dostać do miesiąca czasu od wysłania kuponu, a jeśli nie a zależy ci na czasie warto się przypomnieć np: telefonicznie pytając się czy doszedł do nich twój kupon. Mnie to pomogło i otrzymałem swoje serwa do 3 tyg od wysłania kuponu. Ps. dołączam się o gratulacji, pięknie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam Nooo... wygląda całkiem ładnie i trzymajmy kciuki aby tak samo latał, choć po złożeniu I-droid'a (również z De Agostini) mam mieszane uczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczek Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Byczek serwa powinieneś dostać do miesiąca czasu od wysłania kuponu, a jeśli nie a zależy ci na czasie warto się przypomnieć np: telefonicznie pytając się czy doszedł do nich twój kupon. Mnie to pomogło i otrzymałem swoje serwa do 3 tyg od wysłania kuponu. Witam Zadzwonie do nich i przypomne się, ostatnio jak do nich dzwoniłem to otrzymałem odpowiedż że zamówienia dostali więc czekam jeszcze do piątku jak nie będzie to dzownie jeszcze raz. Ps. dołączam się o gratulacji, pięknie się prezentuje wojcio69 Dziękuje bardzo, bądżmy optymistami :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Doszły mnie słuchy że Spitfire miał swój dziewiczy lot. Jeżeli ktoś ma możliwość wklejenia linku do filmu z forum poświęconemu Spitfire-owi z DA to bardzo bym prosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Chyba się domyślam co się stało :twisted: :mrgreen: :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 to był wkońcu oblot :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam Pewnie, że był oblot Pierwszy i ostatni Po "lądowaniu" Spitfire został zamieciony na szufelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.