WRC Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ważone od podstaw czy z puszki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Na początek coppers teraz szukam srutownika aby przejść poziom wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziś odwinięta z bandaża i ucięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 To jednak prawda, że człowiek ma własną silną wolę. Moja wola była tak silna, że zawlokła mnie do garażu, zmusiła do otworzenia lodówki garażowej, odpróźniowania bekonu wędzonego 1 marca i uciachania 3 plasterków. Nie miałem nic do gadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Może się z powołaniem minąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Rok temu przymierzałem się do uruchomienia wytwórni. Wyszło mi, że szynka robiona z szynki nie może kosztować mniej niż 60PLN brutto. I to przesądziło. Kto to kupi, skoro marketach jest szynka po 20PLN? W zeszłym roku na Piknik w Radawcu przywiozłem wędzarnie mobilną i serwowałem wyroby. Może ktoś z koleżeństwa się załapał na polędwiczki. W detalu kosztowałyby 95PLN/kg. Nikt tego nie kupi. A tak między nami po cichu , to koledzy z forum u mnie kupują. Na PW proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No w Radawcu udało mi się po Was dojadać polędwiczki! i były pyszne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie tylko Ty dojadałeś . Z samego rańca jak dotarłem to załapałem się na wiszące u sufitu namiotu jakieś mięsiwa,to chyba te polędwiczki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Tak, one tam wisiały :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Może w końcy dojadę do Lublina na piknik bo dla samego smakowania wyrobów Tomasza warto :-) Ja dla otarcia łez zamówiłem sobie pare puszek aby w pracy poczuć smak przygody http://sklep.arpol.net.pl/pl/60-gulasze-tuszonki-malpiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jezusiemaryjo. Nie truj się tym. Daj adres, coś Ci podeślę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Sam podjadę, tylko czasu potrzebuję tak do końca czerwca :-) Przepiję to może trucizna się zdeaktywuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 http://sklep.arpol.net.pl/pl/60-gulasze-tuszonki-malpiny[/url] Coś się popsuło w konserwach strasznie krótki okres przydatności do spożycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To ja się nieśmiało jeszcze do innego hobby przyznam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z LP to robię, ją nawet w TV pokazywali :-) http://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13/odcinki-online,1,1,1,0/pomidorowy-ogrod-odc-488,1268196.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Patent z truskawkami super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ogródek ziołowy se założyłem w starej balii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No ale za zioła to mogą sąsiedzi pozazdrościć i do aresztu wsadzić ) za dilerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Takie jeszcze robię :-) Przepraszam. https://www.flickr.com/photos/mcguru/albums/72157657884859982 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Po czterech dniach wolnych trzeba się do pracy przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi