Artur Lis Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 godziny temu, extra67 napisał: Jak w tej dobie mozna nie miec konta.Ciekawe. Znam pewną osobę co telefonu komórkowego nie ma 😉 bo i po co .
endriuRC Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Zablokował mnie na olx dziwne 🤣 a poprosilem tylko o nr tel. Na olx mam swoj nico z forum z Pysou doskonale mnie zna i wie ze tępie jego wyczyny kaskaderskie 1
extra67 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, a74BACK napisał: Konwersacji ciąg dalszy: Masz racje Kolego.Proponuje za pobraniem i nie m konta bankowego.Sciem jak nic. 9 godzin temu, Artur Lis napisał: Znam pewną osobę co telefonu komórkowego nie ma 😉 bo i po co . Odnosnie tel. komorkowego to sie zgodze ale bez konta w banku to juz nie za bardzo.Tym bardziej ze Kolega proponuje z pobraniem
dariuszj Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, extra67 napisał: Masz racje Kolego.Proponuje za pobraniem i nie m konta bankowego.Sciem jak nic. Kiedyś Poczta Polska oferowała paczkę pobraniową z dostarczeniem pieniędzy na adres (tzw. przekaz pocztowy) zamiast na konto. Teraz z ciekawości sprawdziłem i nie widzę już takiej opcji chociaż same przekazy pocztowe są w ofercie.
a74BACK Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Niestety nie doczekałem sie numeru telefonu: 😂 Darek chyba da się dalej odebrać należność za paczkę na poczcie👍
diabolo Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu zwykły oszust jakich wiele na OLX. Na zapytanie o odbiór osobisty kontakt się urywa.
Rekomendowane odpowiedzi