bubu2 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Dwa kamienie w Ruhla`ch oznaczały, ze dany zegarek należy na jednym kamieniu położyć, a drugim kamieniem mu przyłożyć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Zegarek Molnija ACZ-1, wersja 2, inspirowana oczywiście zegarem lotniczym. Produkowany przez tę sama rosyjską firmę. Obecnie robią wersję 4 która jeszcze bardziej przypomina lotniczy oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Ja na co dzień używam takiego i jestem z niego bardzo zadowolony. Najlepsza jakość w swojej klasie cenowej ? Za porównywalnego Szwajcara trzeba zapłacić kilka razy więcej... O innych napiszę trochę później ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 18 minut temu, mr.jaro napisał: Mogac sie cofnac w czasie, od razu kupilbym dwa. A ja obstawiłbym numery w Eurojackpot. ?? I kupowałbym później te z najwyższej półki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 W dniu 6.09.2021 o 15:15, d9Jacek napisał: i chyba w okolicy były produkowane silniki modelarskie- musze to sprawdzic ale na 95% tak Jasne ze byly ! Mam jeden do sprzedania i oferowalem razem z nim ( ale juz za pieniadze kupujacego ) wycieczke w to miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Czasem na allegro pojawiają się stare poljoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 23 minuty temu, jarek996 napisał: ! Mam jeden do sprzedania ?? a jaki ? 24 minuty temu, jarek996 napisał: wycieczke w to miejsce jestem za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Jeszcze jeden. Nie, nie jest to Bell Ross Jak go kupowałem to w aukcji nazywał się Air Girl i taki był napis na tarczy na zdjęciach, a po rozpakowaniu okazało się, że to BR No cóż i tak mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 10 godzin temu, mr.jaro napisał: Zgrabnie go zrobili. Do zludzenia przypomina oryginal. Z wygladu rozni sie jedynie drobiazgami. Kwarcowy, czy mechaniczny? Mechaniczny Tritium aż tak dobrze nie świeci. Mam zegarek z rurkami z tritium T25. Ale w nocy czyta się godziny bez problemu. Prawdziwe zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Ja od zawsze jestem wierny Casio. Nie gloryfikuję tej firmy, kiedyś za dzieciaka dostałem jakiegoś G- Shocka (stąd też mój nick ) i jakoś polubiłem zegarki tej firmy. Nigdy nie miałem z nimi problemu i nosiłem do końca i albo się rozsypywały albo wyglądały bardzo słabo . Ja jak założę zegarek to praktycznie go nie ściągam. Warunkiem zakupu zegarka są wskazówki, jakoś tak lepiej widzę godzinę rzucając okiem. Oczywiście uległem "modzie" i obecnie noszę Amazfit T-rex Pro i bardzo ale to bardzo powoli przekonuję się do smartwatchy ale nie wykluczam powrotu do "normalnego" zegarka Casio było kilka i głównie G-shocków ale ostatnie zapamiętane zegarki to Najlepszy i najdroższy mój zegarek poniżej to Casio Pro-Trek PRW 7000 1ar I obecnie wszystko mający smartwatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Dla mnie też tylko wskazówki. Patrzyłem kiedyś na tego T-rexa, jak na razie podoba mi się najbardziej ze smartwatchy, ale jeszcze nie nadszedł czas. PS. Hybrydy są dość ciekawa opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Jest spoko- pancerny, lekki, bite 2 tyg. trzyma bateria 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 AVI-8 Hawker Retrograde - czekałem, czekałem, aż się doczekałem promocji. Retrograde znaczy, że jak w chronografie/stoperze zrobię reset to wskazówka opada jak wskaźnik paliwa. Fajny efekt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Ja nie nosze zegarkow ( ani ZADNEJ bizuterii i "ozdob" ) , ale jestem posiadaczem dwoch ( bezwartosciowych ) sztuk. Pierwszy to moj zegarek ktory uzywalem dawno temu podczas uprawiania windsurfingu ( trzeba bylo czasem spojrzec , czy jest sie 2 , czy 5 godzin na wodzie ? ) , a drogi dostalem na czterdziestke od tescia. Zwiazany ze mna tematycznie , gdyz FESTINA jest sponsorem TdF . Oba od lat leza w szufladzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Mikołaj mi przyniósł taki zegarek. Pasek za krótki, ale i tak słodki. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Super zegarek na lotnisko, taki nietuzinkowy jak piszesz słodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi