PiotrSzmagier Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Dziś trochę udało mi się zrobić, bardzo przyjemnie się pracuje z tym zestawem, to składania na rurach to fajna sprawa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 W dniu 31.05.2022 o 21:45, PiotrSzmagier napisał: Dziś trochę udało mi się zrobić, bardzo przyjemnie się pracuje z tym zestawem, to składania na rurach to fajna sprawa Elegancko, działaj udało się oblatać mniejszy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 19 minut temu, Robert Tomzik napisał: udało się oblatać mniejszy model? Niestety jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Jak bedziesz oblatywał Akrobatka to bądź czujny,model jest bardzo zwrotny nawet przy małych wychyleniach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Przesunąć środek ciężkości na 15-20% i już będzie spokojniejszy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomtomek1 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 W dniu 15.04.2022 o 11:04, PiotrSzmagier napisał: Tak Witam. Proszę o informację gdzie można kupić zestaw do budowy modelu akrobacyjnego na uwięzi na przykład Stiletto? Z góry dziękuję. Znam osobę zainteresowaną nabyciem gotowego modelu lub zestawu do budowy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Marcin wycina. Builder.rc Poza tym Stiletto z tego tematu narysowałem i czekam na wycięcie u Marcina elektryka. Tej samej rozpiętości mniej więcej. Wzorowany na modelach, którymi nasi najlepsi uwięziowcy latają i przy ich wsparciu. Będzie relacja ze składania więc jakby wolał kolega elektryka to niech się wstrzyma. Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 3 godziny temu, kszczech napisał: Będzie relacja ze składania Trzymam za słowo.Fajnie się czyta i ogląda Twoje relacje. Wrzucaj też fotki z latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiotrSzmagier Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Działam dalej 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Buduj , buduj . Ładnie to wychodzi. Ciekawy patent montażu na rurach. Życzyłbym sobie i Nam wszystkim aby więcej modelarzy budowało sobie modele. A swoją drogą dziwię się ,że tak mało popularne obecnie jest robienie modeli. Przecież to czysta przyjemność no i jaki "lans" na lotnisku jak się lata własnoręcznie zbudowanym modelem..... to jest coś Sam mam dwa modele ARF i rozumiem ,że nie każdy ma czas ,chęć i umiejętności aby robić modele jednak myślę ,że takie relacje jak Twoja może troche zachęcą do majsterkowania modelarzy którzy tutaj zaglądają. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 W tak zwanym międzyczasie, znalazło się gniazdo dla mojego moki .51 ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Piotrze ,widzę ,że apetyt rośnie . A tak przy okazji w przyszłym tygodniu we Włocławku odbędą się Mistrzostwa Świata . Warto zajrzeć a i zakupy drobnicy przy okazji będzie można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 6 godzin temu, sylkub napisał: Piotrze ,widzę ,że apetyt rośnie . A tak przy okazji w przyszłym tygodniu we Włocławku odbędą się Mistrzostwa Świata . Warto zajrzeć a i zakupy drobnicy przy okazji będzie można zrobić. Niestety, plany rodzinne uniemożliwią mi obecność we Włocławku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiotrSzmagier Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Moki uruchomiony ? 20220826_182459.mp4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Ładnie pracuje. Powodzenia w oblocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Udało mi się polatać trochę i nawet zacząłem robić niezgrabne pętle. received_801506791190461.mp4 received_455677049940416.mp4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 No brawo Piotr.Odważny jesteś uczyć sie latać na betonie,gdzie obok masz ładną trawe.Zawsze trochę bezpieczniej,przynajmniej dla silnika.Ja jak dygłem w asfalt to w mvvs-ie 6,5 ccm wał złamałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 21 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 W dniu 15.09.2022 o 12:52, Grzesiek napisał: No brawo Piotr.Odważny jesteś uczyć sie latać na betonie,gdzie obok masz ładną trawe.Zawsze trochę bezpieczniej,przynajmniej dla silnika.Ja jak dygłem w asfalt to w mvvs-ie 6,5 ccm wał złamałem. Strach jest, ale to były moje początkowe loty i raczej miałem latać w kręgu żeby wyczuć model i w czasie latania mnie naszło żeby spróbować pętle robić, generalnie różnica jest kolosalna miedzy akrobatkiem na 2,5ccm a tym modelem, byłem szczerze powiedziawszy w ciężkim szoku jak ten model ciągnie, jak bez problemu trzyma się powietrza - jest na prawdę przyjemność z latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Kiedyś Tobie pisałem ze większym łatwiej się lata.Wiatru tak się nie boi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam, w związku powiększeniem się mojej floty gotowych modeli, chętnie odstąpię rozgrzebany w/w model stiletto. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi