Modelarz 2123 Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 23 minuty temu, jetfan napisał: Super wygląda, gratulacje! Manewrowość na ziemi troszkę ciężka no ale tak to jest z płozą To prawda, całe 50 m promienia skrętu, najwyżej jak będzie mi to bardzo przeszkadzać to zrobię jakieś małe kółko na płozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 W pilota wsadziłem taką oto płytkę Losowo steruje dwoma serwami, można ustawić zakres ruchu, częstotliwość i prędkość, widziałem że niektórzy wykorzystują ją też np do sterowania wieżyczkami. VID_20230309_220642.mp4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Superackie....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Fokker dostał pokrowce do transportu skrzydeł, wykonane z koca piknikowego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 No i czas na wisienkę na torcie, znaczy modelu? Po prawej to co przyszło w zestawie, po lewej to co będzie zamontowane teraz tylko pobawić się z tym trzeba trochę i będzie ładny silnik. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 35 minut temu, Modelarz 2123 napisał: i będzie ładny silnik Bóg Mnie Wybrał...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Oby nie Będziesz Miał Wydatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Modelarz 2123 napisał: Oby nie Będziesz Miał Wydatki? Wolałem podać lepszą opcję...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Drukowałem kiedyś dla kolegi taki , skala 1/3 wyszedł bardzo fajnie . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Z tego co widzę po silniku to z tych samych plików, tylko ja przeskalowałem na 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Silnik złożony i pomalowany 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Na modelu 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Ale dobrze wygląda ten silnik. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Na ostatnich zawodach f4hp w Częstochowie fokkerek wywalczył 1 miejsce ? 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Gratulacje! Bardzo ładnie latał.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 O kurde, widzę że konkurencja była mocna. Dobrze, że nie przyjechałem. Gratulacje dla was. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 3 godziny temu, solainer napisał: O kurde, widzę że konkurencja była mocna. Dobrze, że nie przyjechałem. Każdy konkurent jest mobilizujący, w Cigacicach na IMAC ODRA CUP w klasie BASIC, gdzie startowałem, latał chłopiec 12 lat i... wygrał I miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Wielkie gratulacje za pierwsze miejsce . Pozostałym uczestnikom zawodów też gratuluję. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Gratulacje i mam nadzieję że pojawisz się z modelem we Włocławku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi