skidan Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 \'/ \'/ \'/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 [*] spotkałem GO dwa razy w życiu. Pierwszy raz podczas zawodów był czymś mocno zdenerwowany - gdy instruktor nas przedstawiał Andrzej potrafił odsunąć problemy i przywitał mnie z uśmiechem. To było coś! A lat miałem wtedy niewiele i poczułem się ważny. Zawsze będzie z nami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Znałem ANDRZEJA RACHWAŁA około 40 lat,z tego co zauważyłem był znany przez wielu modelarzy. Chcę was poinformować,że pogrzeb SP+ ANDRZEJA RACHWAŁA będzie jutro to jest 28 luty o godz.11.na cmentarzu w Dąbrowie G.przy ul.Staro cmentarnej za dawną Silmą,obecne targi Silesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Oby tam na Górze żyło Mu sie lepiej[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dotarl do mnie MODELARZ 9 /2009 w ktorym jest "Wspomnienie o Andrzeju Rachwale "-czyzby tylko tyle napisano o Andrzeju , modelarzu ktory tyle zrobil dla Polskiego Modelarstwa ? Czy moze byly jeszcze inne artykuly o Nim ? Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dwa dni temu minęła pierwsza rocznica nieobecności Andrzeja Rachwała wśród nas. To już rok. Pamiętamy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam , dzisiaj byłem w "modelarni Andrzeja", teraz toczę na tokarce sam , zawsze to robił Andrzej ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 to modelarnia jest czynna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 dzisiaj byłem w "modelarni Andrzeja", teraz toczę na tokarce sam , zawsze to robił Andrzej ......... ...to jest na pewno ta tokarka ....brakuje tu krzatajacego sie Andrzeja ... w nieskazitelnej jasnej koszuli i z silnikiem w rekach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 tak to ta ... tez ja pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 To już ponad dwa lata jak odszedłeśdo lepszego świata, ale pamiętamy i pamiętać będziemy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dziś mija 6 lat od kiedy odszedł od nas do lepszego świata Ten Wielki Modelarz !!! Cześć Jego Pamięci !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Myślałem, że rocznice się obchodzi co 10 lat .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Myślałem, że rocznice się obchodzi co 10 lat .. Raczej co roku jak sama nazwa wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.