karol2nw Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia W dniu 30.08.2023 o 09:30, Patryk Sokol napisał: Tak, lub nie. Właściciel sobie ustawia (obie blaszki są na gimballu założone, Twoja decyzja która napniesz, żeby hamowała). Tutaj masz zdjęcia aparatury w środku: Review: Radiomaster TX16S Mark II Radio (MKII) - Oscar Liang Czy mógłbyś opisać jak ustawić grzechotkę na drążku ? Na Radiomastera przesiadłem się z poczciwej Futaby FC-18 i przyznam szczerze, że trochę głupio się lata bez grzechotki . Jednakże nie chcę samodzielnymi próbami zmienić innych parametrów drążków.
arek1989 Opublikowano 14 Grudnia Opublikowano 14 Grudnia Jaka walizeczka do Radiomastera TX16S? Te oryginalne są za płytkie i wymagają wymiany rączki na składaną.
robertus Opublikowano 14 Grudnia Autor Opublikowano 14 Grudnia Ja mam taką, ale ona tez wymaga składanej rączki
arek1989 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia odpowiem sam sobie W etui Turnigy mieści się ze standardową rączką. https://hobbyking.com/en_us/turnigy-protective-transmitter-storage-carry-case-black-orange.html Dołożę osłonki na gimbale i będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi