robertus Opublikowano 3 Maja 2024 Autor Opublikowano 3 Maja 2024 Jednym z punktów na liście do zrobienie na majówce była zamiana napędu z 4S na 6S w F18. Po tej kuracji Efcia dostała solidnego kopa 2
robertus Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Opublikowano 5 Maja 2024 Z napędem 6S F-18 wazy teraz 2100g. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Czerwca 2024 Czuć moc, Nawet specjalnie z ręki go nie muszę mocno wyrzucać. Bardzo mi się podoba jak lata ten model. 5
robertus Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2024 Z wizytą na pikniku w Kosorowicach Niestey do południa lata się pod słońce w tej miejscówce Potem południu było lepiej, ale niestety go rozbiłem Tuż przed lądowaniem zawinął mi się do ziemi. Wygląda to jak klasyczne przeciągnięcie, ale okazało się że padło mi serwo w lotce. Może też jedno i drugie na raz przy małej prędkości. Serwo wymienione. Puzle się kleją. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Lipca 2024 Po naprawie 6
robertus Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Ostatecznie wymieniłem wszystkie serwa na oryginalne Towerpro I taki oblot techniczny 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 17 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Marca Z Jarkiem i Marcinem próbowaliśmy pogonić za F-18. A oto film. Najpierw jak to wyglądało z boku, a potem co z tego zmontowaliśmy. 5
japim Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Czym to było nagrywane? Nie mógł ciupke bliżej? bał się że Cie strąci? Czy nie mógł Cię dogonić?
RobRoy Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca To jeszcze do kompletu pomyśl o ...rakietach. Zadymę już robisz ...to i rakiety odpalisz .... .
robertus Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca 1 godzinę temu, japim napisał: Czym to było nagrywane? Nie mógł ciupke bliżej? bał się że Cie strąci? Czy nie mógł Cię dogonić? Jakimś małym szybkim DJI. Był blisko, tylko - klasyka - w szerokokątnym obiektywie wszystko bardzo oddala. To i tak wykadrowałem potem z 4K do FHD.
Rekomendowane odpowiedzi