robertus Opublikowano 3 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja Jednym z punktów na liście do zrobienie na majówce była zamiana napędu z 4S na 6S w F18. Po tej kuracji Efcia dostała solidnego kopa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja Z napędem 6S F-18 wazy teraz 2100g. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 10 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Czuć moc, Nawet specjalnie z ręki go nie muszę mocno wyrzucać. Bardzo mi się podoba jak lata ten model. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Z wizytą na pikniku w Kosorowicach Niestey do południa lata się pod słońce w tej miejscówce Potem południu było lepiej, ale niestety go rozbiłem Tuż przed lądowaniem zawinął mi się do ziemi. Wygląda to jak klasyczne przeciągnięcie, ale okazało się że padło mi serwo w lotce. Może też jedno i drugie na raz przy małej prędkości. Serwo wymienione. Puzle się kleją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 2 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Po naprawie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Ostatecznie wymieniłem wszystkie serwa na oryginalne Towerpro I taki oblot techniczny 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi