robertus Opublikowano 3 Maja Autor Opublikowano 3 Maja Jednym z punktów na liście do zrobienie na majówce była zamiana napędu z 4S na 6S w F18. Po tej kuracji Efcia dostała solidnego kopa 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 10 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Czerwca Czuć moc, Nawet specjalnie z ręki go nie muszę mocno wyrzucać. Bardzo mi się podoba jak lata ten model. 5
robertus Opublikowano 30 Czerwca Autor Opublikowano 30 Czerwca Z wizytą na pikniku w Kosorowicach Niestey do południa lata się pod słońce w tej miejscówce Potem południu było lepiej, ale niestety go rozbiłem Tuż przed lądowaniem zawinął mi się do ziemi. Wygląda to jak klasyczne przeciągnięcie, ale okazało się że padło mi serwo w lotce. Może też jedno i drugie na raz przy małej prędkości. Serwo wymienione. Puzle się kleją. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 2 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Lipca Po naprawie 6
robertus Opublikowano 14 Sierpnia Autor Opublikowano 14 Sierpnia Ostatecznie wymieniłem wszystkie serwa na oryginalne Towerpro I taki oblot techniczny 3
Rekomendowane odpowiedzi