paweln7 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Fajne masz śmigiełko ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Z maską silnika wygląda zupełnie inaczej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Dokładnie. Maska w tym modelu to podstawa. Btw Marek wycinając ten kit nadał mu kształty nosa bardziej przypominające PZL 19. Maska była za mała, musiałem to zmodyfikować. 28 minut temu, paweln7 napisał: Fajne masz śmigiełko ? Oklejane folią ? zobaczymy jak wpłynie to na osiągi. Jakby ktoś szukał takiego kołpaka na śmigło. Idealny dla PZL. Ebay: Secure Nut Caps, Locking Cover Cap & Base M6 M8 M10 M12 Nut & Bolt Protection https://www.ebay.co.uk/itm/321802585055?hash=item4aecedc3df:g:5HYAAOSwKb1bPI58&amdata=enc%3AAQAIAAAA0KrAooar7fL7k%2FS0xP%2B5%2FYx5HFgXxhjL1Yz%2BeXrs35BQZcnfem0EMZNAH0zRk1CRSKz%2FhH116jsQhRjeTxc6497CGgUGNjBywO6rq%2B1vwTtSwjfYaL8QLaJKYKhn%2FUHNTu%2FhtG11hzcI9RReqSC%2F0TyaZbm518cD7yKaa1ztxd50d6Mbm54Wx9CDHlj7GYjmhmOMJyb2cUkI%2Bj3kAg%2BPeM5zphn9riyJCHe%2FbzBLG5r2KYasHoPXIlqA8LosVe77ZV34aUsPClO2b0gHXm7L1rk%3D|tkp%3ABk9SR6qpyPaoYw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 9 minut temu, Vesla napisał: 37 minut temu, paweln7 napisał: Fajne masz śmigiełko ? Oklejane folią ? zobaczymy jak wpłynie to na osiągi. Wiem mam w kilku modelach Tutaj w DLE 55 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Wyszło 4.2kg. Gotowy do oblotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vesla Opublikowano 28 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Model oblatany był wczesniej bez pokrycia aluminowego. Waga jego wynosiła wtedy około 3kg. Teraz doszła maska, pokrywy na podwozie i oczywiscie pokrycie aluminiowe. Musiałem załadowac w nosie dodatkowe 60g aby to wywazyc. Model lata tak samo jak poprzednio, od bardzo szybkiego lotu do powolnego dryfowania na klapach. Prowadzi sie przyjemnie. Przy starcie z trawy musze sie wolniej rozpedzac i zaciagac wysokkosc bo staje na nosie ale to jedyna niedogodnosc (chyba). W/g wstepnego szacunku na baterii 3300mAh 4S powinien robic ok 10minut, zobaczymy. https://www.youtube.com/watch?v=j_2Fns-durI&feature=youtu.be 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Lata wyśmienicie. Gratulacje ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca A tak dwa tygodnie temu załatwiłem PZL 26. Rutyna. Silny wiatr z lewej i zaczęło mnie spychać na prawo. A JA NIC!! Kiedy do mnie dotarło to skręciłem w prawo i przypomiałem sobie, że tam są drzewa. No to pogłębiłem zakręt lecąc na klapach powoli i nisko. Medal z ziemniaka. Ale już naprawiony. https://m.youtube.com/watch?v=tD7uKo9EEjQ&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0v8T8MCty94G79ZYMfH0PY8Z0h7e2krABxpKucNns5RRPofLOoxtU8AJM_aem_AWr7RkOGVHIsro6ImirCrEZFwAms_41sXbQRZkf7fPEghO-236KBS890oXw-dohhtL5aovxF2PhOZvi0veWdU2D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi