FockeWulf Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Jeszcze możesz Przejrzeć ofertę czeskiego Hacker https://www.hacker-model.com/en/katalog/akrobaticke-modelyMam Park mastera i RC Factory. Multiplex lata jakby bardziej jak latawiec,tj. jest bardzo lekki, ma duża powierzchnię boczną. Chyba bardziej lubię Rc Factory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 10 godzin temu, michal888 napisał: Generalnie te model Mpx po za tą najnowszą extra 300lx mają złe proporcje jak na dzisiejsze standardy. Wiesz może jak lata ta najnowsza extra 330lx? 9 godzin temu, FockeWulf napisał: Jeszcze możesz Przejrzeć ofertę czeskiego Hacker https://www.hacker-model.com/en/katalog/akrobaticke-modely Widziałeś kiedyś jak ktoś latał modelami z Hacker? Jakie są w porównaniu do RC Factory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Widziałeś kiedyś jak ktoś latał modelami z Hacker? Jakie są w porównaniu do RC Factory? Tak, koledzy na lotnisku nimi latają. Są to modele wyraźnie cięższe niż RC Factory i to nie tylko masą, ale także w powietrzu. Sam nie latałem, ale wrażenia pozytywne. Trochę więcej bezwładności jest. No i są większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 A czy wiesz czy są gdzieś dostępne w Polsce? Jaki model polecasz z firmy Hacker? Jakie modele polecacie najbardziej z firmy RC Factory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 6 godzin temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Jakie modele polecacie najbardziej z firmy RC Factory? Amadeusz, wrzucam linka : może coś takiego do latania na łące za blokiem? W sumie model w miarę tani a możnaby sobie trenować gdy nie ma czasu lub możliwości dojazdu na lotnisko. Jest też filmik: https://modelemax.pl/pl/samoloty-elektryczne-/30263-rc-factory-edge-xl-orange-t91 Nie wiem jak te modele latają i jakie są w sensie jakościowym bo nie miałem nigdy nic z tej firmy. Także może niech się na ten temat wypowie ktoś kto lata lub latał samolotami z RC Factory. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Wydaje się dobra propozycja. Musiałby się ktoś kto używa modele tej firmy wypowiedzieć się jaka jest najbardziej sensowna opcja z RC Factory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 28 minut temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Wydaje się dobra propozycja. Musiałby się ktoś kto używa modele tej firmy wypowiedzieć się jaka jest najbardziej sensowna opcja z RC Factory. Zadzwoń do JPS Szczepaniak , ja nie chcę na forum publikować numerów telefonów, ale znajdziesz kontakt w google. Ma w ofercie te modele , zaręczam że ceną przebije cenę sklepową , doradzi ci bo to modelarz przez duże M, zna i te modele i ludzi którzy tym wywijają. Rc Factory ma w ofercie również dwupłaty 3D tak że dowiesz jaki będzie dla ciebie szyty na miarę. Jak masz możliwośc to zdecyduj się na dedykowany silnik do takiego modelu , silnik nie będzie tani bo on ma tylko renomowane produkty , ale czasmi się zastanawiam czy nie wyszedł bym lepiej gdybym kupił dedykowany silnik zamiast tego co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 4 minuty temu, enter1978 napisał: Zadzwoń do JPS Szczepaniak , ja nie chcę na forum publikować numerów telefonów, ale znajdziesz kontakt w google. Ma w ofercie te modele , zaręczam że ceną przebije cenę sklepową , doradzi ci bo to modelarz przez duże M, zna i te modele i ludzi którzy tym wywijają. Rc Factory ma w ofercie również dwupłaty 3D tak że dowiesz jaki będzie dla ciebie szyty na miarę. Jak masz możliwośc to zdecyduj się na dedykowany silnik do takiego modelu , silnik nie będzie tani bo on ma tylko renomowane produkty , ale czasmi się zastanawiam czy nie wyszedł bym lepiej gdybym kupił dedykowany silnik zamiast tego co mam. Ostatnio miałem z nim możliwość porozmawiania ale jeszcze wtedy, nie założyłem tego tematu i nie wiedziałem jeszcze dokładnie co wybrać. Jacek sprzedaje te modele, czy tylko może doradzić w zakupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 11 minut temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Jacek sprzedaje te modele, czy tylko może doradzić w zakupie? Sprzedaje , modele i nie tylko, ja swojego krzyżaka też od niego kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Czyli z tego co Cię zrozumiałem to on sprowadza te modele i sprzedaje oraz pomaga w wyborze. Sprzedaje on kity tak jak na stronie RC Factory. Z tego co widziałem zalecane pakiety do tego typu krzyżaków to 11,1v 3s 1300 - 1800mah. Ja posiadam kilka pakietów 2200mah. Lataliście na takich pakietach, czy model będzie za ciężki na nich i będzie gorzej latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 1 godzinę temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Musiałby się ktoś kto używa modele tej firmy wypowiedzieć się jaka jest najbardziej sensowna opcja z RC Factory. Dokładnie , skoro chłopaki doradzają telefon do J.Szczepaniaka do zadzwoń i podpytaj ( szkoda ,że wcześniej nie wiedziałeś ,że on sprzedaje takie modele to podeszlibyśmy do Niego na IMAC ) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Muszę znaleźć telefon i na dniach zadzwonię. Jak nie znajdę numeru to skontaktuje się przez facebooka. Jak już będę wiedział co będzie najlepszym wyborem, to napiszę i może ktoś używa taki model i mi jeszcze da swoją opinie na temat tego samolotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 50 minut temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Czyli z tego co Cię zrozumiałem to on sprowadza te modele i sprzedaje oraz pomaga w wyborze. Sprzedaje on kity tak jak na stronie RC Factory. Tak dokładnie, chcesz krzyżaka to ma na stanie, chcesz renomowane śmigło ? ma na stanie, , chcesz renomowany silnik benzynowy ? ma na stanie, krzyżak za mały? nie ma problemu napewno ma na stanie slicka EF 114" , chcesz Jeta z silnikiem odrzutowym? będzie miał na stanie , serwomechanizmy , powerboxy , nadajniki i cuda wianki , tyle że wszystko renomowane co by się nie bujać z reklamacjami szajsu , za to niestety takie topowe produkty kosztują , choc w perspektywie czasu dobrej klasy sprzęt wychodzi sporo taniej niz budżetowe badziewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 44 minuty temu, enter1978 napisał: Tak dokładnie, chcesz krzyżaka to ma na stanie, chcesz renomowane śmigło ? ma na stanie, , chcesz renomowany silnik benzynowy ? ma na stanie, krzyżak za mały? nie ma problemu napewno ma na stanie slicka EF 114" , chcesz Jeta z silnikiem odrzutowym? będzie miał na stanie , serwomechanizmy , powerboxy , nadajniki i cuda wianki , tyle że wszystko renomowane co by się nie bujać z reklamacjami szajsu , za to niestety takie topowe produkty kosztują , choc w perspektywie czasu dobrej klasy sprzęt wychodzi sporo taniej niz budżetowe badziewie. Jeśli się zdecyduję na zakup, to na jego stronie mimo, że drożej, to o wiele pewniej niż z zagranicznych stron. Czasem warto dopłacić, ale mieć pewność że produkt będzie zgodny z opisem. Zastanawia mnie jak latają takie dużo krzyżaki około 2m. Może ktoś widział, jak ktoś takim latał, lub sam takim lata, Jakie wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 O widzę że jego strona ruszyła, bo nie działała ostatnio, cos tam modyfikowane było. 11 minut temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Jeśli się zdecyduję na zakup, to na jego stronie mimo, że drożej, to o wiele pewniej niż z zagranicznych stron No nie wiem czy drożej, Arek podał link do edga xl , i u JPS jest tańszy , a pewnie jeszcze wysyłka będzie gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 10 godzin temu, enter1978 napisał: No nie wiem czy drożej, Arek podał link do edga xl , i u JPS jest tańszy , a pewnie jeszcze wysyłka będzie gratis Teraz sprawdziłem i masz rację że taniej Ja widzieli wxzisniaj ofertę na zagranicznej stronie w euro i wtedy wychodziło drożej. A na jakie pakiety latasz swoim yak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi