olo Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Paczka w końcu do mnie dotarła Trochę to trwało 16.01do11.02 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a ja nadaj czekam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A mnie dziś rano, w końcu po 10 dniach status zmienił się na posted Teraz czekam czy uda się ominąć cło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jak wejdziecie na wasze konto na UH to zauważcie że tam jest taka wiadomość dla was i pod nią jest podpisany Hobbycity Staff,jak sie to przetłumaczy to po prostu przepraszają i proszą o cierpliwość bo mieli w ty okresie strasznie dużo zamówień ale teraz ma to wszystko już sie ustabilizować i w ciągu 7 dni wszystko pozałatwiają więc koledzy musicie czekać cierpliwie pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Na moim zamówieniu widnieje: Order: 200108183 Warehouse Status: Printed & being packed Shipping Status:Not Shipped Rozumiem, że jak będzie "Shipped" to mam się cieszyć i ostrzyć zęby na listonosza? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ja juz czekam 7 dni z zamowieniem processing..grrr 6/2/2008 200106752 $201.41 Paid Processing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Czy z moją przsyłką jest coś nie tak? Od 1 lutego mam w statusie: Posted i tu podany nr przewozowy chyba. Dziś kliknąłem w ten numer i wyszł coś takiego: Item number:cp......, Origin: Hong Kong Destination: Poland Delivery status; arrived Event date : 7 feb. Znaczy, że paczka od 7 lutego jest w kraju? Że niby ją odebrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Znaczy ze juz jest w kraju - czyli np. mogli ja celnicy przytulic.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Moze listonosz awiza nie zostawil ? Ja bym sie upewnil na poczcie czy czegos nie maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 I tyle trzymają bez powiadomienia? Jak się przygotować do ewentualnej wieści od nich :lol2: Celowo siedzę w domu aż do pory na listonosza. Regularnie sprawdzam skrzynkę bez rezultatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jak to jak ? Trzymajac wielka butelke kropli na uspokojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 I tyle trzymają bez powiadomienia? Jak się przygotować do ewentualnej wieści od nich :lol2: Celowo siedzę w domu aż do pory na listonosza. Regularnie sprawdzam skrzynkę bez rezultatu. Warto do nich zadzownic i sie upewnic co sie z paczka dzieje, jednak ja bym byl cierpliwy. Ostatnio tez czekalem pare dni zanim przyslali powiadomienie z UC. Tu sa telefony z jakich korzystalem (mam nadzieje ze to do UC - bo zapisane mam na kompie ale nie sa podpisane) - wszystkie z kierunkowym 022: 548 11 96 / 98 / 9 5481603 5481461 / 32 / 5481344 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ale po co mam dzwonić do UC skoro widnieje, że paczka doszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Zeby sie upewnicz czy zatrzymali w UC czy moze poczta nawala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Będziesz wiedział czy aby na pewno jest w kraju i jeśli potwierdzą, że jest u nich to będzie wiadomo że nie leży gdzieś na poczcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No to teraz dopiero zrozumieliśmy się. Myślałem - alchemique - że piszesz bym do United H... pisał, a Ty miałeś na myśli Urzad Celny... dlatego pytałem po co do Hong kongu mam dowiadywać się. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam . To całe zamieszanie jest przez Chiński Nowy Rok . Oni obchodzą go przez tydzień , a nie 1 dzień jak u nas . Popatrzcie ile zamówień dziennie muszą realizować , a to tylko mały sklepik . Ja mam jeszcze gorzej bo zamówienie złożyłem feralnego 17 stycznia , i miałem to nieszczęście , że zamówienie skasowano . Przez 2 tygodnie była wymiana korespondencji ze sklepem i dopiero rozmowa telefoniczna załatwiła sprawę . Po prostu sprzedaż internetowa przerosła możliwości sklepu. Spokojnie , paczki dojdą (chyba ?). Trzeba poczekać i zapomnieć powoli , że realizacja zamówienia z wysyłką zajmowała 5-6 dni . Mojej paczki z 17 stycznia nie mam do dzisiaj , ale spokojnie czekam i to zalecam innym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Znaczy, że status: dostarczono 7 lutego nic jeszcze nie znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja już w momencie składania zamówienia godziłem się z myślą, że ładowarkę będę miał w łapkach nie szybciej niż za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Znaczy tyle że 7mego dotarło na Cargo na Okęciu. Tutaj tracking z Honkongu się kończy, a Poczta Polska o takich wynalazkach nie słyszała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.