meteor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jeżeli masz ładowarkę do li-pol to ich nie przeładujesz, a tak z drugiej strony to nie masz miernika i nie możesz sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Myślę, że ma ponieważ jeśli są już naładowane a ja je podłącze znów do ładowarki to mogę je przeładować. Jeżeli masz tą małą ładowarkę E-sky to nie ma obawy - sam jej używam. Ładnie ładuje i balansuje. Jak pakiet jest "pełny" to się wyłącza i cześć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A pakiety najczęściej są przechowywane z 3.8 V na ogniwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam ponownie. Ja niestety znowu z problemem placenia paypalem w UH. Otóż jestem nie pełnoletni, więc z racji mojego wieku nie moge posiadać konta dla dorosłych, Mam natomist konto Graffiti w PKO, przeznaczone dla młodzieży. Uaktywnioną usługe inteligo (ipko), czyli przelewy i operacje internetowe. Posiadam również karte płatnicza (bankomatową), na której widnieje niebieski znaczek "VISA Electron". Problemem jest to, iż nie moge wykonywac płatności w systemia paypal. Po wpisaniu wszystkich danych z karty do formularza platniczego wyskakuje cos a'la"tej karty nie mozną użyć do tej operacji" :/ udałem się z tym problemem do najbliższej placówki pko, babka w okienku mi powiedziała, iz mam uaktywnione płatności internetowe (miala na mysli inteligo), co nie jest dla mnie nowościa, gdyż z tego korzystam, Nic wiecej powiedziec nie potrafiła na temat karty, platności internetowych poza ipko.pl Z racji wieku nie moge zalozyc konta w mbanku, wiec prosze o pomoc, z konfigurowaniu tej karty, jeśli się w ogole istnieje taka możliwość,. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jako niepełnoletni możesz założyć w mBanku izzyKONTO i do niego wydawane są eKarty do płatności elektronicznych. http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/wirtualne/eKARTA/index.html GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ok, dziekuje za odpowiedź, Z tym mbankiem, to pomyśle, wolałbym jednak z mojego konta w PKO, no ale jesli sie nie da, to trudno, dzieki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ok, dziekuje za odpowiedź, Z tym mbankiem, to pomyśle, wolałbym jednak z mojego konta w PKO, no ale jesli sie nie da, to trudno, dzieki, pozdrawiam Z rodzicami może pogadaj Ja bym tam mojemu młodemu pomógł jakby chciał coś kupić za swoją kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tost - a w czym jest inteligo lepsze od mbanku ? ja opisalem swoj przypadek na poprzedniej stronie chyba (lub 2 do tylu) jesli potrzebujesz cos szybko, to mozesz posluzyc sie moja karta, przelejesz kase na moje konto a ja zaplate, a reszte przeleje Ci z powrotem (pokrywasz koszta - 50 gr przelew) dla mnie to nie jest ptoblem, ale ja nie namawiam, sam decyduj ps. rozmawiales z babka w okienku :lol2: :lol2: :lol2: powodzenia jesli chcesz z nimi cos zalatwic one nie widza pewnie co to paypal nawet zadzwon na infolinie, mam nadzieje ze juz lepiej z dodzwonieniem sie jak ja mialem u nich konto to nigdy nie moglem sie dodzwonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nie w tym rzecz, co jest lepsze, sens w tym, ze konto w pko juz mam Co do rodziców, to prawie wszystko kupuje za swoją kase, wiec to nie argument ;d przyklad z mbankiem widzialem, moze skorzystam, ale po co mi dwa konta? :] Chyba, wlasnie skorzystam kiedys z czyjejś pomocy. Dzieki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Już pisałem nie jeden raz iż Pay Pal odrzucił moją kartę kredytową, a przyjął zwykłą z bankomatu Visa Elektron. Może więc spróbuj tą kartą opłacić. Czy to własnie tę odrzuca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 mam jedną karte tylko i jest to wlasnie Visa electron. bede jeszcze probowal, moze cos zle przepisuje, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 w ing jest ekarta - taka "przedplacona". specjalnie do celow zakupow internetowych. wydanie chyba okolo 15/20 zł na rok. wplacasz na konto ile potrzebujesz, placisz w internecie i gotowe nawet jak stracisz karte (kradziez) to i tak przewaznie jest pusta. poczytaj na stronach banku o niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ja mam bankomatowa ktora ma aktywowana opcje placenia przez neta (paypal) oraz karty kredytowej (bez ujemnego stanu konta) a po co 2 konta ? a po co Ci w pko ? mBank jest zupelnie darmowy, jedyne oplaty to 50gr za przelew do innego banku, oraz podatek belki (1 zl za kazde 5 zl chyba - zostaje 4) z tym ze belka chce tylko i wylacznie od odsetek i tak jest w kazdym banku :evil: Raffik - w mbanku wydanie nic nei kosztuje a mam juz 2 bo pierwsza gdzies zniknela, zablokowana i zamowiona za freee !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 tez posiadam Karte w mbanku i kilka dni temu załozyłem konto na paypalu i zrobiłem pierwsze zamowienie w UH .. POwiem tak SUPER, wszytko sie udało i teraz juz czekam na paczuszke chciałem podziękować za pomoc przy zakładaniu paypala i przy robieniu pierwszego zamowienia : TOMEK_ i buwi777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 IMAX B6 wysłana z HK 13.04 dzisiaj doszła Yes, yes, yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam712 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Moje drugie zamówienie z UH-złożone 6.04 doszło 18.04. Wartość 200 baxów(łopaty do heli,serwa,trochę galanterii),paczka do 2 kg,przesyłka Air Parcel 20$.Wszystko z osobna solidnie opakowane w bąbelfolię,następnie okręcone papierem pakowym+taśma pakowa na całość.Żądnych uszkodzeń,co ciekawe panowie z UC nawet nie przybili stempelka :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 no i mamy nowe informacje mianowicie zauwazylem ze kasa pobrana przez paypal wrocila ... na konto w mbanku :faja: czyli nie ma jej na paypal a oddaja do banku - jak dla mnie to dobra wiadomosc regulator zamienilem, o dziwo wziolem drozszy i dostalem kupon na 0,20$ bo nadplata byla :crazy: nie zeby mi przeszkadzalo na wysylke sie nie doczekam pewnie .... bo wiekszosc to backordery a na kontakt z ich strony czekam ok 3-4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a ja pochwalę UH, mimo wielu elementów, propsavery, śmigła i inne jest co do śrubki a doszło szybciej niż między miastami w Polsce :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 A mnie ostatnio wkurzyli, 16 zamówiłem WASP V3, a 20 upgrade do niego. Upgrade już wysłali, a helika jeszcze nie. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 no to nie masz co upradeowac :wink: ja sie zastanawiam kiedy przyjada moje silniki i prosevery, o ile o prop severy sie nie martwie bo widac ze im schodza, to ciekawe jak bedzie z silnikami, zamowilem 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.