Grzechu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Serwa HXT900 które kilka miesięcy temu zamawiane były są bardzo głośne, te które wczoraj dostałem są bardzo ciche, zupełnie inna klasa... Czy to przypadek, smaru za dużo/mało czy rzeczywiście coś się zmieniło? ma ktoś odniesienie teraźniejszych serw do przeszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotoman Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Duża oczywiście w porównaniu do tego co miałem do tej pory, czyli max. 250g i połowę cieńsza paczka Do mnie trafiło radio 2 kg (paczka oczywiście olbrzymia) bez cła, musiałeś mieć pecha. Tutaj na poczcie Paczka najpierw trafia na urząd celny, dopiero jest puszczana na "zwykła pocztę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Czy ktoś w najbliższym czasie będzie zamawiał coś z hobbycity? Mam w planach zamowienie na jakieś 100-150 zł i ok. 300-500 gr. wagi. Chętnie podłączyłbym się do kogoś, kto ma możliwość przelewów zagranicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jeśli chcesz mogę Ci paczkę zrobić do 500g będzie 12$ bodaj Tylko pieniążki z góry na konto, nie odpowiadam za wydarzenia losowe i cło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Serwa HXT900 które kilka miesięcy temu zamawiane były są bardzo głośne, te które wczoraj dostałem są bardzo ciche, zupełnie inna klasa... Czy to przypadek, smaru za dużo/mało czy rzeczywiście coś się zmieniło? ma ktoś odniesienie teraźniejszych serw do przeszłości? Mam serwa z przeszłości (kupione jakieś 9-10 miesięcy temu) i nie są jakoś wyjątkowo głośne... Może tak Ci się trafiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mam pytanie: Czy robil ktos zakupy za trochu wieksza supe w UH? Ja dzis zrobilem za 1200zl (przesylka EMS Express) i boje sie ze mi dowala clem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zależy od wagi i wartości wypisanej przez UH... Trzeba było napisać do nich aby wpisali taką i taką wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ostatnio poslali mi gift za 14$, teraz tez chyba powinni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Warto maila im napisać po zapłaceniu Ktoś wcześniej pisał że za każdym razem prosi ich o wpisanie 35$ i słuchają A jaka waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Warto maila im napisać po zapłaceniu Ktoś wcześniej pisał że za każdym razem prosi ich o wpisanie 35$ i słuchają A jaka waga? Lekkie, niecale 2 kg i male. 2 ladowarki turnigy, pare lipoli, silnik, regiel i najdrozsze w tym wszystkim.... http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4643&Product_Name=Seagull_Wireless_Dashboard_Flight_System,_900_MHz,_200mW Nie dla mnie, znajomy z lotniska chcial, a jako ze jestem jedyny ktory kupuje w UH to pomoglem mu z tym Ktos zna polska cene czegos podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Warto maila im napisać po zapłaceniu Ktoś wcześniej pisał że za każdym razem prosi ich o wpisanie 35$ i słuchają A jaka waga? Lekkie, niecale 2 kg i male. 2 ladowarki turnigy, pare lipoli, silnik, regiel i najdrozsze w tym wszystkim.... http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4643&Product_Name=Seagull_Wireless_Dashboard_Flight_System,_900_MHz,_200mW Nie dla mnie, znajomy z lotniska chcial, a jako ze jestem jedyny ktory kupuje w UH to pomoglem mu z tym Ktos zna polska cene czegos podobnego? a co to takiego? do czego to słuzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a co to takiego? do czego to słuzy Rejestrator wszystkich parametrow podczas lotu, mozna odczytywac na laptopie podczas lotu badz zgrac po usb pozniej . Znajomy chce do duzych spalinowych heli. "monitor airspeed, altitude, RPM, one temperature, 4 servo channel movements and glitches, and receiver battery voltage" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotoman Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mogłeś nie brać wysyłki kurierem, to by pewnie przeszło bez echa. Kurierem najprawdopodobniej trafi do UC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Aha, czyli tansza przesylka zadziej trafia na clo? Szczerze mowiac to lepiej zeby doszlo i niech bedzie z clem niz jakby mialo nie dojsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jedyna moja przesyłka która trafiła na cło to był model, waga ok 2-3 kg. Szła jako "registered parcel" czyli paczka. Wszystkie inne rzeczy kupowałem jako "registered letter" i przeszło spokojnie. Może to jest jakiś klucz, choć moim zdaniem decydują wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a co to takiego? do czego to słuzy Rejestrator wszystkich parametrow podczas lotu, mozna odczytywac na laptopie podczas lotu badz zgrac po usb pozniej . Znajomy chce do duzych spalinowych heli. "monitor airspeed, altitude, RPM, one temperature, 4 servo channel movements and glitches, and receiver battery voltage" cos jakby variometr np skyassistant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dziś(a właściwie wczoraj) dotarła moja druga paczka-równy chiński kilogram czyli 998g Do zamówienia do odebrania tylko 9 dni :jupi: Paczka dość mocno wgnieciona, ale dobrze zabezpieczona, więc nic nie ucierpiało. Ponownie żadnych śladów UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Super ze na clo nie trafiła, ja właśnie jutro bede robil zamowienie na paczuszke okolo 700 gram i mam cichą nadzieję ze UC jej nawet nie zobaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ktos wie co oznacza "level member"? Lepsze ceny? Mam aktualnie gold level member ale jakos nie umiem znalesc jakie sa profity Moja paczka EMS'em: Posting Date Posting Time Drop-off Point 25-Aug-2008 22:45 Pick Up Service Date # Location Delivery Status 25-Aug-2008 Hong Kong Item posted and is being processed. 26-Aug-2008 Hong Kong Processed for departure. 26-Aug-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 26-Aug-2008 27-Aug-2008 Poland Arrived and is being processed. I teraz czekam... chwila grozy... z clem czy bez cla i czy wszystko dotrze :> Mam nadzieje ze jutro przyjdzie wszystko i bez narzuconych % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 diem, ja wszędzie widze niższe ceny np. HXT900 3,65 - 3,49 silniki turnigy 2-3$ taniej a najciekawszy jest odbiornik Corona, akurat w 2 zamówieniu które dało mi golda go zamówiłem i straciłem 5$, bo zapłaciłem 30$, Gold member to cena 25$ :roll: :mrgreen: A gdzie widać kiedy do polski doszło? ja widzę tylko to kiedy opuściło HK... (jedną paczkę już dostałem i tylko ten jeden wpis widziałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.