Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ziggy Opublikowano 30 Grudnia 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Grudnia 2025 Witam, Kadłub pomalowany. Ster kierunku i statecznik poziomy skończony.Podwozie zamontowane z klapkami. Teraz czekam na odbiornik - potrzebuje 14 kanałów i wtedy będę kończył malowanie skrzydeł. 19
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ziggy Opublikowano 8 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Stycznia Witam, W Polsce jest zima ze śniegiem a nu nas bardzo gorąco. W mojej budzie temperatura doszła do 44 stopni wiec klejenie jest niemożliwe. Przeniosłem to do domu ponieważ kończę prawe skrzydło i wklejam lotkę i klapy. 12
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ziggy Opublikowano Niedziela o 11:09 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 11:09 Witam, Elektryka w kadłubie zakończona. Mialem dużo szczęścia bo prezydent mojego klubu SSL zrobil wszystko za mnie. W 2023 roku zdobył 3 miejsce na świecie w F5J. Programowanie radia zakończone,bardzo mi pomógł YouTube - pan Harry Curzon wykłady jak używać Radio Jeti. Musze teraz zainstalować hamulce w skrzydłach. 12
robas69 Opublikowano Niedziela o 12:36 Opublikowano Niedziela o 12:36 No i pięknie. Coraz bliżej do szczęśliwego końca budowy. Dobrze miec kogoś kto pomoże.
Ares Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu W dniu 18.01.2026 o 12:09, Ziggy napisał: Elektryka w kadłubie zakończona. Model jest imponujący a i modelarnia robi wrażenie . Widać porządek i dobrze zorganizowane stanowisko pracy. Brawo, a jeszcze jak brązowy medalista Mistrzostw Świata pomaga to już w ogóle super🙂
Rekomendowane odpowiedzi