Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartkosz Opublikowano 18 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Witam Albators 2 Part Wings to całkowicie nowe wcielenie poprzednika! Przeprojektowaliśmy każdy element, w wyniku czego udało nam się uzyskać: - Pojemny kadłub z super cienką rurką ogonową - Skrzydło o mniejszej cięciwie - Ekstremalne stateczniki o małej powierzchni a dużej skuteczności. Po wykonaniu programu prób w locie mogę powiedzieć, że model dostał sporo możliwości, zarówno jeśli chodzi o penetrację powietrza, jak i precyzję w locie. Zmiany w dziedzinie aerodynamiki dają dużo pewności w sterowaniu i przewidywalności w locie. Dodatkowo poprawiliśmy użytkowy zakres prędkości, co pozwala na lepsze zbadanie terenu. Konstrukcyjnie ułatwiliśmy sposób montowania wyposażenia modelu, tak, żeby każdy użytkownik zmieścił swoje wyposażenie i poradził sobie z mechaniką napędu lotek. Formularz do składania zamówień - KONFIGURATOR 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikikon Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Miałem okazję dzisiaj wziąć udział w próbach w locie, i tak jak moje umiejętności może nie są na najwyższym poziomie to model jest rewelacyjny! Znajdujesz losowego bombla na 4m, na którym nigdy w życiu żadnym innym modelem się nie zaczepisz, to albatros się złapie i na spokojnie można kręcić. Jak już będziesz przeciągał to masz jakieś 2 dni robocze na reakcję, a nawet jak preciągniesz to nic wielkiego się nie dzieje. Model bardzo zwinny i czuły na stery, porównałbym tutaj do wyczynowych szybowców pokroju ls4- o ruchach drążkami bardziej myślisz niż je robisz i potrzebne mi było sporo expo do ogarnięcia wysokości. Jakość wykonania jak zwykle u Bartka, totalny top. Wygląd? Mega, też jak zwykle. Tak w skrócie: no kurde fajny ten albatrosik jest, polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia To rozumiem, że widzimy się na najbliższych zawodach w Raciborzu? Patrząc na opis, Ty i nowy model Bartka sporo namieszacie w czubie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ekstremalne stateczniki? Ponieważ nie jesteśmy na szkoleniu z marketingu, tylko na forum eksperckim, zamieniam się w słuch. Co to są ekstremalne stateczniki Lubię Cię Bartek i życzę sukcesu komercyjnego, sportowego, a przede wszystkim satysfakcji z własnej roboty, ale traktowanie mnie, jak pelikana działa na mnie, jak płachta na byka. 1 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Ekstremalny 1. «skrajny, krańcowy» 2. «mający skrajne poglądy i metody działania» 3. «wyjątkowo trudny, niebezpieczny» 4. «o wielkości matematycznej: minimalny lub maksymalny» Bartek napisał " - Ekstremalne stateczniki o małej powierzchni a dużej skuteczności , odpowiada to punktowi 4. Nie trzeba być ekspertem by to zrozumieć, a Pelikan to taki ptak ,który lata ,a nie powinien latać 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi