AndrzejC Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Czy znów jakiś mod nadgorliwy skasował mój temat? A były kłótnie? Ktoś kogoś obrażał? Czytałem i nie widziałem. Albo mamy wolność słowa przynajmniej w tym dziale, albo nie! Widzę tu totalną cenzurę!! Przez kilka lat nie było mnie na tym forum, bo nie zgadzałem się z decyzjami tych, co mają możliwość naciskania "guziczków" I chyba pożegnam to forum na zawsze! A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Wyluzuj Andrzej.. Była awariia i Admin musiał cofnąć forum o 3 dni. I tyle 😃 Pisz o piłce co tylko dusza zapragnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Andrzeju nie denerwuj sie to ja namieszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Wszystko na temat polskich kopaczy piłki... 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nie przesadzaj... Ja tam się nie znam, ale patrząc z boku chłopaki grają w całej europie i jakoś dają radę... . Leśne dziadki nie umieją zrobić z nich drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Tam jest za duży pieniądz na różne to i owo, i tyle w temacie . (Nie związane bezpośrednio z piłką) Na dziesięć minut przed meczem napisałem do syna że obstawiam 3:1 dla Austrii, szkoda że nie u bukmachera .;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 5 minut temu, RobRoy napisał: Leśne dziadki nie umieją zrobić z nich drużyny. Stare tybetańskie przysłowie mówi: "z gwna bata nie ukręcisz". Już pisałem dla czego długo nie wyjdziemy z grupy. Do puki w drużynie narodowej grają piłkarze zakontraktowani w klubach z innych krajów to tak będzie. Oni mają w umowach zapisane, że nie mogą w kadrze się przemęczać. Na początkach internetów była głośna sprawa jak jednemu platfusowi zajumali brykę a w niej była teczka z dokumentami. Skany pewnie jeszcze gdzieś do znalezienia. Nie sądzę żeby coś się zmieniło w umowach. Do tego jak taki gracz stanie na przeciwko zespołowi w którym większość jest z jego klubu to przeciwnik od razu zna jego słabe strony. A i też przeciwko "swoim" nie będzie agresywnie grać. Drużyna narodowa powinna składać się z śmietanki najlepszych graczy z najlepszych klubów z najwyższych lig krajowych. Wybranych zawodników zamknąć razem i mają haratać w gałę aż się dotrą i będą jednym organizmem. To nie jest mój ulubiony sport, i nigdy nie był, ale zawsze miło popatrzeć jak nasi zawodnicy dowolnych dyscyplin mają sukcesy. A ten cyrk jest też za moje, Twoje, nasze pieniądze, ohydnie wielkie pieniądze, dla tego mam prawo krytykować. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 16 godzin temu, Paweł Prauss napisał: Wszystko na temat polskich kopaczy piłki... napisane przed meczem... Prorok cy cóś??? hahaha wyszło jak zwykle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca W dniu 19.06.2024 o 20:43, Shock napisał: Była awariia i Admin musiał cofnąć forum o 3 dni. Rafał...czy wiesz jaka to genialna sztuka udała sie Kubie ??? cofnął czas o 3 dni....Wielu by za takie cos zapłaciło majątek 13 godzin temu, Granacik napisał: A ten cyrk jest też za moje, Twoje, nasze pieniądze, ohydnie wielkie pieniądze, a co tam....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Ja tam się na piłce nożnej nie znam, ale tak sobię myślę, że gdybym był na ich miejscy, to w reprezentacji bym się nie eksploatował. Taki Antek czy Zenek ma kontrakt z uznanym w świecie futbolu klubem, który mu płaci za mecz większe pieniądze niż PZPN za całe mistrzostwa, to gdzie będzie się wyrywać przed szereg i ryzykować kontuzję. Zwłaszcza, że owy klub za siedzenie w gabinetach rehabilitacyjnych i odnowy biologicznej nie wpłaca pensji. Dawno pisałem, że zlikwidować PZPN, zostawić drużyny klubowe, które utrzymywać będą sponsorzy, a pieniądze przeznaczyć na siatkarzy, piłkę ręczną, sporty lotnicze z naciskiem na szybowce, LA czy żużel. Zamiast wczorajszego meczu wolałem być na Antidotum AirShow Leszno 2024 i wiecie co? Miałem z tego większą frajnę, więcej emocji i mniej stresu, nawet pomimo tego, że z lotniska wygoniła nas burza. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 54 minuty temu, wojcio69 napisał: czy żużel. Na ZADEN zuzel! Czy tego chcemy, czy nie (i pisze to byly FALUBAZ), to sport niszowy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Trafiłem na artykuł o tytule: "pilkarze reprezentacji zdecydowali się zrezygnować z premii z euro 2024". A w środku to nie o naszych, to o Duńczykach... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 6 godzin temu, jarek996 napisał: Na ZADEN zuzel! Czy tego chcemy, czy nie (i pisze to byly FALUBAZ), to sport niszowy!!! A dla czego nie? Mimo, że jestem fanem sportów motorowych to żużel jest raczej na końcu ale przynajmniej mamy czym się pochwalić. Ile razy mieliśmy mistrzostwo świata w piłce kopanej a ile żużlowych mistrzów świata indywidualnie i grupowo? Wniosek jest jeden. Po upadku komuny z piłką jest coraz gorzej. Taka ciekawostka. Jak było euro 2012 tak się złożyło, że byłem w Kijowie na końcówce mistrzostw. Byłem na fanzonie na meczu finałowym. Co to była za fiesta po wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Zuzel i tak jest sowicie dotowany przez panstwowe spolki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Ale to i tak kropla tego co państwo łoży na tych platfusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Żartujmy dalej. W końcu to za nasze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi