AndrzejC Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Czy znów jakiś mod nadgorliwy skasował mój temat? A były kłótnie? Ktoś kogoś obrażał? Czytałem i nie widziałem. Albo mamy wolność słowa przynajmniej w tym dziale, albo nie! Widzę tu totalną cenzurę!! Przez kilka lat nie było mnie na tym forum, bo nie zgadzałem się z decyzjami tych, co mają możliwość naciskania "guziczków" I chyba pożegnam to forum na zawsze! A.C.
Shock Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Wyluzuj Andrzej.. Była awariia i Admin musiał cofnąć forum o 3 dni. I tyle 😃 Pisz o piłce co tylko dusza zapragnie
Paweł Prauss Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Wszystko na temat polskich kopaczy piłki... 1 3
RobRoy Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Nie przesadzaj... Ja tam się nie znam, ale patrząc z boku chłopaki grają w całej europie i jakoś dają radę... . Leśne dziadki nie umieją zrobić z nich drużyny.
young Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Tam jest za duży pieniądz na różne to i owo, i tyle w temacie . (Nie związane bezpośrednio z piłką) Na dziesięć minut przed meczem napisałem do syna że obstawiam 3:1 dla Austrii, szkoda że nie u bukmachera .;)
Granacik Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 5 minut temu, RobRoy napisał: Leśne dziadki nie umieją zrobić z nich drużyny. Stare tybetańskie przysłowie mówi: "z gwna bata nie ukręcisz". Już pisałem dla czego długo nie wyjdziemy z grupy. Do puki w drużynie narodowej grają piłkarze zakontraktowani w klubach z innych krajów to tak będzie. Oni mają w umowach zapisane, że nie mogą w kadrze się przemęczać. Na początkach internetów była głośna sprawa jak jednemu platfusowi zajumali brykę a w niej była teczka z dokumentami. Skany pewnie jeszcze gdzieś do znalezienia. Nie sądzę żeby coś się zmieniło w umowach. Do tego jak taki gracz stanie na przeciwko zespołowi w którym większość jest z jego klubu to przeciwnik od razu zna jego słabe strony. A i też przeciwko "swoim" nie będzie agresywnie grać. Drużyna narodowa powinna składać się z śmietanki najlepszych graczy z najlepszych klubów z najwyższych lig krajowych. Wybranych zawodników zamknąć razem i mają haratać w gałę aż się dotrą i będą jednym organizmem. To nie jest mój ulubiony sport, i nigdy nie był, ale zawsze miło popatrzeć jak nasi zawodnicy dowolnych dyscyplin mają sukcesy. A ten cyrk jest też za moje, Twoje, nasze pieniądze, ohydnie wielkie pieniądze, dla tego mam prawo krytykować. 3
Paweł Prauss Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 16 godzin temu, Paweł Prauss napisał: Wszystko na temat polskich kopaczy piłki... napisane przed meczem... Prorok cy cóś??? hahaha wyszło jak zwykle 1
d9Jacek Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca W dniu 19.06.2024 o 20:43, Shock napisał: Była awariia i Admin musiał cofnąć forum o 3 dni. Rafał...czy wiesz jaka to genialna sztuka udała sie Kubie ??? cofnął czas o 3 dni....Wielu by za takie cos zapłaciło majątek 13 godzin temu, Granacik napisał: A ten cyrk jest też za moje, Twoje, nasze pieniądze, ohydnie wielkie pieniądze, a co tam.......
wojcio69 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ja tam się na piłce nożnej nie znam, ale tak sobię myślę, że gdybym był na ich miejscy, to w reprezentacji bym się nie eksploatował. Taki Antek czy Zenek ma kontrakt z uznanym w świecie futbolu klubem, który mu płaci za mecz większe pieniądze niż PZPN za całe mistrzostwa, to gdzie będzie się wyrywać przed szereg i ryzykować kontuzję. Zwłaszcza, że owy klub za siedzenie w gabinetach rehabilitacyjnych i odnowy biologicznej nie wpłaca pensji. Dawno pisałem, że zlikwidować PZPN, zostawić drużyny klubowe, które utrzymywać będą sponsorzy, a pieniądze przeznaczyć na siatkarzy, piłkę ręczną, sporty lotnicze z naciskiem na szybowce, LA czy żużel. Zamiast wczorajszego meczu wolałem być na Antidotum AirShow Leszno 2024 i wiecie co? Miałem z tego większą frajnę, więcej emocji i mniej stresu, nawet pomimo tego, że z lotniska wygoniła nas burza. 3
jarek996 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 54 minuty temu, wojcio69 napisał: czy żużel. Na ZADEN zuzel! Czy tego chcemy, czy nie (i pisze to byly FALUBAZ), to sport niszowy!!!
Jerzy_R Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Trafiłem na artykuł o tytule: "pilkarze reprezentacji zdecydowali się zrezygnować z premii z euro 2024". A w środku to nie o naszych, to o Duńczykach... 1
Granacik Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 6 godzin temu, jarek996 napisał: Na ZADEN zuzel! Czy tego chcemy, czy nie (i pisze to byly FALUBAZ), to sport niszowy!!! A dla czego nie? Mimo, że jestem fanem sportów motorowych to żużel jest raczej na końcu ale przynajmniej mamy czym się pochwalić. Ile razy mieliśmy mistrzostwo świata w piłce kopanej a ile żużlowych mistrzów świata indywidualnie i grupowo? Wniosek jest jeden. Po upadku komuny z piłką jest coraz gorzej. Taka ciekawostka. Jak było euro 2012 tak się złożyło, że byłem w Kijowie na końcówce mistrzostw. Byłem na fanzonie na meczu finałowym. Co to była za fiesta po wszystkim.
jarek996 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Zuzel i tak jest sowicie dotowany przez panstwowe spolki.
Granacik Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ale to i tak kropla tego co państwo łoży na tych platfusów.
Rekomendowane odpowiedzi