pietrku Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Kibicowanie może być groźne dla zdrowia. Najbezpieczniej w domu parterowym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca W którym to było roku ? 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca No, jakby czas się zatrzymał. Zawsze jest podobnie 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Żeby trochę odejść od tej obecnej komedii. Pamiętam jako prawie dorosły chłopak rok 1974. Zespół Kazimierza Górskiego, pustoszejące ulice wielkich miast w czasie meczów Naszych w Monachium, zbiorowe domowe oglądanie meczów w gronie znajomych, niczym rodzinne przyjęcia i długie nocne rozmowy przenoszące się na rano do pracy. Kolorowe koszulki na ulicach. Po znajomości dostałem wtedy płócienną torbę z logo reprezentacji i MŚ z zasobów PZPN . Co kawałek, ktoś pytał się na ulicy skąd ją mam i czy bym nie sprzedał. Odeszło, minęło, rozpuściło się w byle jakość. Nie wróci ?Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 3 godziny temu, Swift napisał: Żeby trochę odejść od tej obecnej komedii. Pamiętam jako prawie dorosły chłopak rok 1974. Zespół Kazimierza Górskiego, pustoszejące ulice wielkich miast w czasie meczów Naszych w Monachium, zbiorowe domowe oglądanie meczów w gronie znajomych, niczym rodzinne przyjęcia i długie nocne rozmowy przenoszące się na rano do pracy. Kolorowe koszulki na ulicach. Po znajomości dostałem wtedy płócienną torbę z logo reprezentacji i MŚ z zasobów PZPN . Co kawałek, ktoś pytał się na ulicy skąd ją mam i czy bym nie sprzedał. Odeszło, minęło, rozpuściło się w byle jakość. Nie wróci ? Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka Ale wtedy w piłeke grali faceci a nie piz..owaci "celebryci". Teraz dla nich wazny nie jest wynik, tylko który ma lepszą furę, droższy zegarek, czy głupszą laske Fakt to se ne vrati... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Naprawdę wierzycie, że im się grać nie chce? Czy polska liga jest tak silna, a polska piłka nożna tak dobrze zorganizowana (szkółki dla dzieci, programy wylapywania talentów, finansowanie, szkoły sportowe etc.), że powinniśmy liczyć na wyjście z grupy i ogranie wielu innych reprezentacji?Pytam, bo nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Powracających piłkarzy prawdziwi fani "piłki kopanej" powitają kwiatami intonując "polacy nic się nie stało..." bo u nas nawet klęska jest sukcesem a TVP ku pokrzepieniu serc odtworzy mecze z 74 roku. Brązowe siatkarki dostaną ponad 300 tyś euro nagrody a piłkarze za powrót "na tarczy" ponad 9 mln euro (informacja z FB). Widziałem mema z koszulką z napisem "polacy nic się nie stało" z podpisem "kupisz raz i starczy na lata". A balonik będzie dalej pompowany bo czekają nas MŚ. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Mówi się żeby nie kopać leżącego ale co tam... Zapracowali na to uczciwie... https://joemonster.org/art/72116/Jakims_cudem_unikneli_blamazu_Memy_po_meczu_Polska_Francja Szkoda tylko Probierza.. Będą na nim psy wieszać a to nie jego wina, że dostał bande nieudaczników. Nie on pierwszy zresztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Wygrali Brazilejros 👍. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi