Paweł Prauss Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września https://sport.dziennik.pl/news/artykuly/9619877,sebastian-kawa-nie-odbierze-zlotego-medalu-kompromitacja-aeroklubu-po.html Po prostu ręce opadają do góry... 2
wojcio69 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Tego się nawet nie da skomentować w cywilizowany sposób.
Swift Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Prywatna firma Aeropact z Poznania zaoferowała udział Sebastianowi Kawie w konferencji w Rijadzie.Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
RomanJ4 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września I tak się niszczy talenty... Pan Sebastian nie będzie miał innego wyjścia jak pójść śladem Waldemara Marszałka, i kopnąć całe to towarzystwo w...
m2z Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Na stronie "dla pilota" pojawiło się oświadczenie AP w prawie udziału S Kawy w konferencji FAI W/g mnie ono wiele wyjaśnia w tej medialnie rozdmuchanej sprawie
RomanJ4 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września 2 godziny temu, m2z napisał: W/g mnie ono wiele wyjaśnia w tej medialnie rozdmuchanej sprawie Pojawiło (sic!)... jak sprawę nagłośniono...
wojcio69 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Marek, serio wyjśnia? Rozdmuchanej sprawie? Winni się tłumaczą, uderz w stół, a nożyczki się odezwą, na złodzieju czapka gore i jeszcze kilka innych przysłów by pasowało. Ktoś Jerzemu Makuli będzie to odznaczenie wręczać. W szatni przecież go nie odbierze, więc dlaczego nie mógłby go wręczyć Sebastianowi Kawie? Szybownictwo jest najlepiej dotowane? Któryś rok wstecz, chyba 5 lat, w jednym z najbardziej znanych Aeroklubów szybowcowych podczas "festynu" robiono fotki dzieciom w szybowcu PW-5 Smyk. Cel? Młodzi piloci szybowcowi zbierali pieniądze na opłacenie wyjazdu na zawody. O tym jak AP traktuje modelarzy szkoda pisać. 3
Czaro Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Najbardziej współczuję Sebastianowi, że w przyszłym roku będzie musiał się kontaktować z tymi samymi osobami, którym teraz narobił koło pióra, w sprawie kolejnego wyjazdu na Mistrzostwa szybowcowe.
samolocik Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Nie wierzę, że taka osoba jak P. Sebastian Kawa nie byłby w stanie zebrać środków od sponsorów lub ze zbiórki publicznej na ten wyjazd gdyby tego chciał. Dlatego sądzę że rozdmuchanie tego ma inny cel. Ale to tylko osobiste przypuszczenie. 1
FockeWulf Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września A czy ktoś się orientuje kto jeszcze został wyróżniony? W radio mówili, że łącznie 5 osób, w tym modelarze...
Czaro Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Tutaj jest cały wykaz na 2024: https://www.fai.org/sites/default/files/documents/2024_fai_awards_citation_v3.pdf Spośród polskich modelarzy w tym roku zostaną wyróżnieni dyplomami FAI: Stanisław Kubit, Leszek Małmyga i Krzysztof Przybytek.
Granacik Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Za dokonania sportowe Pan Kawa powinien być na uroczystość odebrania nagrody wprowadzony w lektyce niesionej przez wierchuszkę AP. Z całym szacunkiem do pana Makuli to sfinansowanie podróży przez AP Panu Sebastianowi należy się jak psu zupa. A jak nie mają pieniędzy to ja wiem gdzie są.
RomanJ4 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 33 minuty temu, Czaro napisał: Nie tu jest pies pogrzebany. Taaaa... jak w "Janosiku": - A Jakubek? - Jakubek nieważny"...
RomanJ4 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września https://sport.fakt.pl/sebastian-kawa-ponizyli-mnie/scwk53l
samolocik Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października jest też fajny wywiad z p. Sebastianem w większości o lataniu ale zaczepia też o ostatnią "aferę" cyt: ..." jeżeli Pana nie stać to niech Pan upoważni prezesa"...
RomanJ4 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października 3 godziny temu, samolocik napisał: jest też fajny wywiad z p. Sebastianem w większości o lataniu ale zaczepia też o ostatnią "aferę" cyt: ..." jeżeli Pana nie stać to niech Pan upoważni prezesa"... Szczyt bezczelności. Pan Jarosław na pewna tak nie powie, bo to skromny człowiek i patriota, ale może powinien takim ... odpowiedzieć : "Jak Polski na mnie nie stać, to może powinienem reprezentować inny kraj, taki który będzie stać?"...
micro Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października 2 godziny temu, RomanJ4 napisał: Szczyt bezczelności. Pan Jarosław na pewna tak nie powie, bo to skromny człowiek i patriota, ale może powinien takim ... odpowiedzieć : "Jak Polski na mnie nie stać, to może powinienem reprezentować inny kraj, taki który będzie stać?"... Jak tak zaczniemy mówić, to naszego kraju znowu nie będzie 😟. 1
Rekomendowane odpowiedzi