Lucjan Opublikowano 12 Kwietnia Autor Opublikowano 12 Kwietnia 16 godzin temu, grzechu84 napisał: Czy będą wnętrza działek w skrzydłach ? W skrzydłach będą zamocowane lufy działek .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 12 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Kwietnia Najbardziej lubię etap malowania , niestety nie ukończyłem go dzisiaj ponieważ kolor RLM -75 namieszają mi na wtorek . 12
grzechu84 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Elementy wykonane z blachy robią wrażenie. Jednak co ma imitować blachę, najlepiej jak jest z blachy
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 18 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Kwietnia Model dostaje kolorów . 25 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 30 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Kwietnia Skończyłem wszelkie instalacje w modelu , więc teraz mogę zabrać się za podwozie. Zaczynam od wykonania osłon goleni . 14 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 11 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Maja Zaczynam waloryzację modelu. 17 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 14 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Maja Nałożyłem ostateczną cienką warstwę matowego lakieru i skrzydła gotowe. 17
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 20 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Maja Jeszcze nie zrobiłem fotela , a pilot oblatywacz już się przymierza . Dzisiaj kadłub pokryłem warstwą matu . 18 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 22 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Maja Oszklenie kabiny kompletne , fotel pilota i tablica zegarów zamontowana . 14
Lucjan Opublikowano 22 Maja Autor Opublikowano 22 Maja 2 godziny temu, Francka napisał: Super malowanie 👍 Dzięki , miło mi .
Nielot Opublikowano Środa o 07:31 Opublikowano Środa o 07:31 Piękna robota i malowanie. Przyznam się że ostatnio YouTube zablokował moje filmy z FW-190 i posądził o szerzenie niezdrowej propagandy za oznaczenie ogona wiadomo czym Napisałem wyjaśnienie i się odczepili. Śledzę cały temat budowy i jak zwykle podziwiam .Chyba kolejnym modelem który zbuduję będzie D9 lub TA .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano Środa o 11:51 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Środa o 11:51 3 godziny temu, Nielot napisał: Piękna robota i malowanie. Przyznam się że ostatnio YouTube zablokował moje filmy z FW-190 i posądził o szerzenie niezdrowej propagandy za oznaczenie ogona wiadomo czym Napisałem wyjaśnienie i się odczepili. Śledzę cały temat budowy i jak zwykle podziwiam .Chyba kolejnym modelem który zbuduję będzie D9 lub TA . Dziękuje za uznanie . Mnie też zablokowali filmik z Me-109 . Uważam że tak samo powinno traktować się sowiecką gwiazdę bo to też był zbrodniczy ustój . Są monografie w których mamy zdjęcia i barwne plansze z zakazanymi znakami . My modelerze budujemy model w takim malowaniu jakie miał prawdziwy samolot , a nie szerzymy nienawiści . Y.T. powinien szukać filmów z szerzeniem nienawiści gdzie indziej . 11
RyżyKoń Opublikowano Środa o 16:03 Opublikowano Środa o 16:03 Lucjan . Piękna praca, czapki z głów przed twoim kunsztem modelarskim. Jednak jak będziesz chciał pokazać nam swój model w locie, zamaluj lub zaklej to co masz na ogonie swojego FW -190 D, bo nie zobaczymy tego filmiku, a to będzie niepowetowana strata. Gdzie mi do ciebie, a mój samolocik nie umywa się do twojego, a jednak nie spodobało się tp Y.T. i wyrzucili mnie z kanału . Odwołałem się , musiałem zdawać egzamin / śmieszny/ i dopiero pozwolono mi na dalsze istnienie. A komunikat na wykasowanym filmiku został. i jak się ma komentarz "Mirolka " Opublikowano 16 Maja 2021 Świetnie się prezentuje w locie a te lekko przełamane skrzydła nadają mu lekkości. SUPER ? ms Niestety będzie podobnie, a byłaby to wielka strata nie zobaczyć tego samolotu w locie. Pozdrawiam Marek 1
Lucjan Opublikowano Środa o 17:09 Autor Opublikowano Środa o 17:09 A dlaczego nie zablokowali tego filmu ????
Andrzej Klos Opublikowano wczoraj o 02:34 Opublikowano wczoraj o 02:34 15 godzin temu, Lucjan napisał: Dziękuje za uznanie . Mnie też zablokowali filmik z Me-109 . Uważam że tak samo powinno traktować się sowiecką gwiazdę bo to też był zbrodniczy ustój ... Chcialbym przypomniec, ze zbrodniczy ustroj z czarnymi krzyzami byl znacznie, znacznie gorszy od ustroju ze Wschodu. Nie wiem czy pamietacie ale jesli Niemcy wygraliby wojne, 50% Polakow mialo isc zaraz do gazu a reszta do wyniszczajacej pracy. Przyszle pokolenia mialy byc ksztalcone tylko do 4 klasy szkoly podstawowej tylko aby umieli liczyc do 100 i czytac znaki drogowe. A potem dalej do niewolniczej pracy az do zupelnego wyginiecia. Z kolei Rosjanie, jacy prymitywni i dzicy byli, wyzwolili Polske i pol Europy. W Polsce kazali budowac szkoly, uniwersytety, szpitale a nam wybudowali Palac Kultury 😀. Niemcy byli bardziej dzicy, gwalcili wiecej kobiet niz Rosjanie a potem je zabijali. I dlatego nie powinno malowac sie swastyk. Jesli chodzi o powody obecnej wojny za nasza Wschodnia granica to jest ona zupenia inny niz podaja glowne media. Sa to kompletne bzdury i klamstwa. Glowne media sa w rekach miliarderow, w duzej mierze powiazanych z pewnych krajem na bliskim Wschodzie. W skrocie: - Amerykanie przyrzekli Gorbachow, ze jesli zgodzi sie na unifikacje Niemiec to nie posuna NATO nawet o jeden cal na Wschod. - Oczywiscie zrobili inaczej, tak jak zawsze. Rosjanie olali przylaczenie, Polski, Czechoslowacji i Rumuni bo nie maja z nimi granicy. Juz sam Kissinger powiedzial "Bedac wrogiem USA moze byc niebezpieczne ale bycie przyjacielem moze byc zabojcze" - Nie zgadzaja sie aby Ukraina weszla do NATO i to jest glowny punkt sporu. - Chcialbym przypomniec, ze taki sam krzyk zrobili Amerykanie, gdy Chruszczow chcial wstawic rakiety na Kubie. Z tego powodu tez prawie wybuchla III WS i to atomowa. Identyczna sytuacja teraz z Ukraina w NATO i ich rakietami. Jest tego pelno w niezaleznych media na YouTube i ogolnie na Internet, polecam: Kilka przykladow, jest pelno innych: 3
Rekomendowane odpowiedzi