robert.pilot Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 4 minuty temu, paweln7 napisał: PS może wiesz dlaczego ostatnia prosta w każdym projekcie jest taka wyboista 😁 Dlatego ja nigdy nie zakładam, że to ostatnia prosta...😁
Slawomir Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Mirku. Łącznik powinien dochodzić do kostki retraktu. Tam nie powinno być szczeliny ( karb na złamanie się robi ) sprawdź ile wydłużyć szyjkę lub mogę głębiej nawiercić pod pina. Ale się wtedy zmieni rozstaw wysokość koła! Pozdrawiam Sławomir 1
mirolek Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Cytat Dlatego ja nigdy nie zakładam, że to ostatnia prosta...😁 Może to racja .... można przegrać na ostatniej prostej czyli być już w ogródku i witać się z gąską gdy ... coś zdarzy 😂 Tych przysłów jest wiele, są mądrością narodu bo sobie wzajemnie przeczą i można zawsze coś dopasować do konkretnej sytuacji 😉 Nie zmienia to jednak faktu komfortu spojrzenia w przód gdy okazuje się, że już niewiele zostało do końca i spojrzenia wstecz z myślą ..... że sporo udało się zrobić. Cytat Łącznik powinien dochodzić do kostki retraktu. Sławek, chyba schodzi się to na styk ale sprawdzę ponownie ... możliwe, że tylko na zdjęciu pojawiła się szczelina bo nie było wkręconego kontrującego robaka. Sprawdzę i dam znać. ms
Rekomendowane odpowiedzi