Kwant Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Zapraszany na kolejną edycję WARBIRDS 2025!!! Więcej informacji i formularz zgłoszeniowy na naszej witrynie internetowej www.skm-bobrowniki.pl A jak u nas jest - najlepiej zapytajcie kolegów, którzy już u nas byli. Staszek Sz. 4
samolocik Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Byłem parę lat temu jako widz i wybieram się w tym roku bo jakoś człowieka ciągnie z powrotem :-) Niezdecydowanym polecam!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 7 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Maja Ociupinka tego jak było w ubiegłym roku ☺️ Odliczamy i trzymamy kciuki za dobrą pogodę 🙂 8
Kwant Opublikowano Niedziela o 19:40 Autor Opublikowano Niedziela o 19:40 Nie miejcie pretensji do listonosza, że przynosi niekoniecznie dobre informacje! Okazało się, że termin WARBIRDS 2025 koliduje (pokrywa się z terminem pikniku w Cigacicach. W wyniku dyskusji ustalono, by umożliwić Kolegom modelarzom uczestnictwo w jednym i drugim pikniku, że termin naszego zlotu WARBIRDS 2025 przesuniemy o tydzień! I tak WARBIRDS 2025 odbędzie w dniach 1 - 2 sierpień 2025 na lotnisku modelarskim w Bobrownikach/. Tych którym nowy termin nie pasuje serdecznie przepraszamy! Staszek 2
mecenas Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu A czy w Cigacicach jest konkurencyjny piknik WARBIRDS? Uważam że jest to niepoważne traktowanie ludzi. Człowiek czeka na to wydarzenie cały rok, planuje pewne działania np. urlop z rodziną, a tu taki strzał. Jaki jest powód żeby Cigacice nie przesunęły terminu? WARBIRDS -Bobrowniki to najbardziej prestiżowa impreza w Polsce i moim zdaniem powinna mieć priorytet przed innymi imprezami. 1 1
witold_pi Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Przegląd od AI Cigacice oferują kilka ciekawych atrakcji, w tym: punkt widokowy z lunetą obserwacyjną, skansen fortyfikacyjny Leśna Góra z odrestaurowanym schronem bojowym, rejsy po Odrze, stary most na Odrze z 1925 roku oraz port rzeczny, który dawniej pełnił funkcję przeładunkową.
Kwant Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Przepraszamy Wojtku! Wiem, że planowałeś wcześniej przyjazd do nas i dostosowywałeś urlop z rodziną. W tym roku jestem tylko "listonoszem", ale postanowiłem w przyszłym roku nie odpuszczać i jeszcze w tym roku chce porozumieć się z Kolegami z Cigacić i Kosorowic, by taka sytuacja się nie powtórzyła! Pozdrawiam, Staszek
Rekomendowane odpowiedzi