TooM Opublikowano Piątek o 23:37 Opublikowano Piątek o 23:37 Wielkość lotki determinuje oryginał .Możesz zrobić najwyżej 2 cm dłuższe co w zupełności wystarcza .Przy tych prędkościach 3 beczki na sek. to standard.Dając serwo po środku lotki zmniejszasz szansę zsunięcia się taśmy 😀 co nie jest takie rzadkie 1
endriuRC Opublikowano Sobota o 09:18 Autor Opublikowano Sobota o 09:18 Maska pasuje idealnie ale nie bardzo wyszło tak jak chciałem. Dziś juz zrobię poprawioną a tą naprawie.
endriuRC Opublikowano Sobota o 14:57 Autor Opublikowano Sobota o 14:57 Skrzydło pomalowałem farbą 2 składnikową wałkiem. Środek ciężkości do oblot 25% od natarcia czyli 6.5cm w tym wypadku
endriuRC Opublikowano Sobota o 16:17 Autor Opublikowano Sobota o 16:17 Jestem w ciężkim szoku 🫢 Model bez maski +- 10g I dwóch serw 9g czyli +25g waży: Ekipa !
merlin71 Opublikowano Niedziela o 13:14 Opublikowano Niedziela o 13:14 Waga chyba nie jakaś tragiczna...? Z pakietem zasilającym i odbiornikiem, czy bez?
endriuRC Opublikowano Niedziela o 13:17 Autor Opublikowano Niedziela o 13:17 2 minuty temu, merlin71 napisał: Waga chyba nie jakaś tragiczna...? Z pakietem zasilającym i odbiornikiem, czy bez? Ok 1100g do lotu bez paliwa na tą rozpietosc jest to doskonała waga
Rekomendowane odpowiedzi