RobRoy Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 7 minut temu, Viper napisał: proponuję nie uogólniać. Nie bronię nikomu używać życia i kupować co chce, jeżeli go stać. Są jednak tacy co wszem i wobec udowadniają, że to co oni mają jest super , a to co poniżej - to dziadostwo. Są ludzie z kasą i klasą , a są też tylko z kasą ....
Ares Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, a74BACK napisał: Ares, tym "starym solidnym rowerem", nie zrobisz bezawaryjnie rocznie 5tyś km i więcej, bo rozsypie sie po 1500 i cos będzie do zrobienia. Obstawiam, że do pierwszej awarii (dokręcania, poprawiania etc) nastąpi po jakiś 500km No własnie wspomniany wczesniej rower przez te 40 lat zrobił wiecej niż 5 tyś. i nie był nigdy remontowany. Raz mialem nim wypadek wjechał we mnie motocyklista rower mnie osłonił .Rama byla pogięta to wyklepalismy młotkiem i rower nadal działa 🙂 A było to 25 lat temu. Nigdy nie byłem bezkrytyczny wobec tzw.Zachodu i z tym zacofaniem nie do konca sie zgadzam. Niektore gałęzie przemysłu owszem były do tylu ale wiele rzeczy robilismy znacznie lepsze i to się bardzo nie podobało konkurencji....... No ale o gustach się nie dyskutuje.
Rekomendowane odpowiedzi