Skocz do zawartości

Lakierowanie ramy roweru.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Viper napisał:

proponuję nie uogólniać.

Nie bronię nikomu używać życia i kupować co chce, jeżeli go stać.

Są jednak tacy co wszem i wobec udowadniają,  że to co oni mają jest super , a to co poniżej - to dziadostwo.

Są ludzie  z kasą i klasą , a są też tylko z kasą  ....

Opublikowano
9 godzin temu, a74BACK napisał:

Ares, tym "starym solidnym rowerem", nie zrobisz bezawaryjnie rocznie 5tyś km i więcej, bo rozsypie sie po 1500 i cos będzie do zrobienia. Obstawiam, że do pierwszej awarii (dokręcania, poprawiania etc) nastąpi po jakiś 500km

No własnie wspomniany wczesniej rower przez te 40 lat zrobił wiecej niż 5 tyś. i nie był nigdy remontowany.

Raz mialem nim wypadek wjechał we mnie motocyklista rower mnie osłonił .Rama byla pogięta to wyklepalismy młotkiem i rower nadal działa 🙂 A było to 25 lat temu.

Nigdy nie byłem bezkrytyczny wobec tzw.Zachodu i z tym zacofaniem nie do konca sie zgadzam.

Niektore gałęzie przemysłu owszem były do tylu ale wiele rzeczy robilismy znacznie lepsze i to się bardzo nie podobało konkurencji.......

No ale o gustach się nie dyskutuje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.