RomanJ4 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu https://diqn32j8nouaz.cloudfront.net/tooltalk_17712256135791.mp4
AndrzejC Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Myślę,że to nie jest jakiś samolot z programu SAFE... My tego nigdy nie kupimy, bo my mamy kupować jedynie słuszne i "nowoczesne "tigery", czy inne leopardy od naszych najwspanialszych przyjaciół i sojuszników z za naszej zachodniej granicy, którzy nas obronią i zapewnią wspaniały byt na następne stulecia. Nasz wspaniały minister Rdzio od dyplomacji ostatnio nam to wyłuszczył Puki admin tego nie wykasuje, to niech choć paru kolegów to przeczyta... Ja wiem,że to "polityka" i o polityce TU się nie powinno pisać ale normalnie krew mnie zalewa na to co oni tam na górze wyrabiają. A.C. 1
Andrzej68IX Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu U nas wszystko w technologii Stealth!
a74BACK Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, AndrzejC napisał: Myślę,że to nie jest jakiś samolot z programu SAFE... My tego nigdy nie kupimy, bo my mamy kupować jedynie słuszne i "nowoczesne "tigery", czy inne leopardy od naszych najwspanialszych przyjaciół i sojuszników z za naszej zachodniej granicy, którzy nas obronią i zapewnią wspaniały byt na następne stulecia. Nasz wspaniały minister Rdzio od dyplomacji ostatnio nam to wyłuszczył Puki admin tego nie wykasuje, to niech choć paru kolegów to przeczyta... Ja wiem,że to "polityka" i o polityce TU się nie powinno pisać ale normalnie krew mnie zalewa na to co oni tam na górze wyrabiają. A.C. Po co nam pionowzlot F-35?
Rekomendowane odpowiedzi