Irek M Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 13 minut temu, Grzesiek napisał: Dziękuję bardzo Irku ale tak to ja nie zrobię bo mam za sztywną konstrukcję.Bedą raczej klasyczne. Dlatego na samym początku mówiłem byś nie zawracał sobie głowy takim rozwiązaniem. 1
Grzesiek Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Widzę że masz fajne zdięcia i filmy.Masz może wersje malowań włącznie z użytymi kolorami? RAL
Irek M Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja swego malowałem tradycyjnie, no prawie 🙂 kolor liliowy. Lilien...coś tam. Pod mój model odpowiednią znalazłem tylko w Praktikerze. Pod Fokker też się nadaje. Ale w opisach często podają oryginał wtedy za pomocą google AI możesz dobrać z palety RAL. Nie pamiętam teraz konkretnie ale puszki są w garażu więc jutro mogę sprawdzić. A tu konkretne malowanie z odpowiednikami lakierów modelarskich: http://www.wingnutwings.com/ww/v98C7274C/www/products/model_kitsets/32802/online_instructions/32082 E.III & DH.2 The Duellists.pdf 1
Rekomendowane odpowiedzi