Irek M Opublikowano wczoraj o 18:49 Opublikowano wczoraj o 18:49 Możesz się nie zgadzać ale tak się robi i ja też tak mam np w Nieuporcie 11. Pewnie, że możesz od góry ale to już szpeci bo popychacz też od góry?
paweln7 Opublikowano wczoraj o 18:50 Opublikowano wczoraj o 18:50 12 minut temu, Grzesiek napisał: Nie dokonca sie z tobą Irku zgodzę.Jesli masz przykręcana na 4 wkreciki po rogach to środek odstaje.Oczywiscie mowa o wklęsłum. A tak nawiasem to ze u gory to nie moze być? Cześ 1 sklejasz z sobą dwie sklejki na szablonie ( dolnego profilu pląta ) i to działa i pasuje 2 u góry jak model stoi na lotnisku to widać ( w czasie lotu nie widać ) 16 minut temu, Grzesiek napisał: A tak nawiasem to ze u gory to nie moze być? Bo u góry widać 😁
Grzesiek Opublikowano wczoraj o 19:13 Autor Opublikowano wczoraj o 19:13 Oj tam oj tam .Już same to ze są lotki to jest aparat fokero podobny.
Irek M Opublikowano wczoraj o 20:04 Opublikowano wczoraj o 20:04 50 minut temu, Grzesiek napisał: Oj tam oj tam .Już same to ze są lotki to jest aparat fokero podobny. Ale im mniej tych szczegółów ujemnych tym bardziej jest "Fokkero , a nie "podobny" 🙂
CrazyTomas Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 8 godzin temu, Grzesiek napisał: Nie dokonca sie z tobą Irku zgodzę.Jesli masz przykręcana na 4 wkreciki po rogach to środek odstaje.Oczywiscie mowa o wklęsłum. A tak nawiasem to ze u gory to nie moze być? Właśnie że może, a nawet powinno. Mniej zapiaszczenia, uszkodzeń itp. Fakt. Wygląda gorzej jak stoi na Ziemi. Ale to są modele latające. Powinno się je oglądać z dołu. 1
Irek M Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Tomek, co zapiaszczone, pokrywy serw? Nigdy w kilkunastu modelach nie miałem pokryw ani serw na górnych powierzchniach. Myślę też , że 99,9% żadna pół czy nawet ćwierć makieta nie miała ich na górze. Ale fakt w latających - w każdym latającym skrzydle miałem na górnych powierzchniach ale to zupełnie inna para kaloszy 🙂
Grzesiek Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Panowie,dla mnie to nie istotne czy bedzie na gorze,dole czy z boku ma latać fajnie i tyle.Bylem.na lotnisku z RWD 10 to ludzie modelarze pytali dlaczego napis mam TELEFUNKEN. Tak bardzo ich w oczy to kuło.Wiec popychacz od lotek bez jaj nie róbmy dramatu.
Irek M Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu To Ty masz być zadowolony, a nie obserwujący więc będzie jak zdecydujesz. 1
Rekomendowane odpowiedzi