dawid Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 witam pasionatów modelarstwa pytanie jakie inne hobby was rajcuje ja sie przyznam i to bez bicia samochody o dużej mocy 8) posiadam vw golfa 3 vr6 :jupi: w remącie moc 180km po tuningu ok 270km mam nadzieje ze się skończy na apexi :roll: lub bi turbo ok 580ps :devil: filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oczywiscie pirotechnika jak na nastolatka przystało Oczywiście Ford Mustang - z tego mnie chyba znają niestety jeszcze nie mam swojego ... ale juz niedługo XD no i reszta w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 dawaj foty swojego gofra a nie jakies obcze! to pooceniamy ale projekt moze być godny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 no marzenia się spełniają :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 seks 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 foty wstawie jak śnieg zejdzie bo jak na razie projekt jest zasypany :oops: no seks też dobry ale dwójka dzieciaków mi starczy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 seks 8) Widać po sposobie łysienia :devil: Lubię sobie popykać z wiatrówki. Jak słonko w :ass: grzeje, lubię pokręcić się na rowerze. Lubię wysokość, ale to zaspokajam w pracy, na podnośniku koszowym. Fajnie się buja na pełnym pułapie. :mrgreen: Lubię modele redukcyjne, choć aktualnie tego hobby nie uprawiam, ale ostatnio zaczynam się łapać na tym, że patrzę w sklepach na półki z modelami. :ble: Pewnie za jakiś czas się znów poddam. Marzę o tym, by wygospodarować w końcu kasę na własnego glajta i nową licencję. :wink: Starą zrobiłem tuż przed zmianą przepisów i nie zdążyłem spełnić warunków do przerobienia na nową. :cry: A od 2 lat, straszę ptaszki pod chmurkami. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 modelarstwo :wink: A jeżeli chodzi o samochody no to to co mi się marzy jest tutaj: http://bi.gazeta.pl/im/1/5664/z5664891X.jpg http://www.youtube.com/watch?v=qBtrnbnFGtU&feature=related A z bardziej realnych wystarczą mi dwa mercedesy sprintery [jeden paka drugi osobowy, ew. jeden osobowy z dużą przyczepa] oraz fiat panda "na zakupy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 paweł tylko modelarstwo :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Sprawy intymne nie mogą być hobby :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A u mnie to będzie Akrobatyka i Taekwondo Pozdrawiam, Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Rowerek, jak pogoda jest. Airsoft, coraz popularniejszy w Polsce. Nie samymi modelami człowiek żyje jakaś odskocznia musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zbieram kapsle mam ponad 250, każdy inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 motocykl i na inne hobby nie ma hajsu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://bi.gazeta.pl/im/1/5664/z5664891X.jpgStara była ładniejsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 I tak większość nowego pokolenia pomyli ją z amerykanskim skrzydlakiem :wink: Czy starą czy nową ... http://allegro.pl/item874316296_wolga_gaz_21_1963r.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 motocykl i na inne hobby nie ma hajsu :wink: też mnie motor nachodził ale żona szybko z głowy mi go wybiła jak kupie motor to i trumne :evil: ale o aucie nie wspomniała :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ktoś mówił coś o strzelaniu ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaraz pociągniemy temat: Czy Polakom powinno sie zezwolić na posiadanie broni i dlaczego nie Zostańmy przy motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.