Areq Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedź. Miekszam na Mydlnikach i wczoraj zauważyłem jeszcze taką łączkę w Rząsce http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=krakow,+m1&Submit=Szukaj&long=19.8535526&lat=50.101396&type=3&scale=2&svActive=false Zastanawia mnie tylko obecność jednostki wojskowej na przeciwko - nie będą się czepiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dzisiaj był dla mnie intensywny dzień latania. Latałem dwa razy Red Hawkiem na Czyżynach. Tym razem zaparkowałem przed bramą muzeum i latałem nad nim. Naprawdę świetne widoki z góry. Potem kilka lotów Helikiem w Piekarach i wieczorem Błonia. Z tych ostatnich krótki filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jutro (sobota) latamy z Matajem od 10.30 pod obserwatorium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dzisiaj już wtrorek, od niedzieli tak sobie zaglądam do tematu a tu .... cisza. Nikt nie pisze - nie wierzę, że nic ciekawego sie przez te kilka dni nie działo. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Może się już znudziło kolegom cały czas wpisywać, że idą polatać. Mi w każdym razie nie więc informuję, że będę dziś na Czyżynach ok 19 jeśli tylko pogoda dopisze. Jeśli ktoś ma chwilkę zapraszam bo w kupie zawsze raźniej :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam panowie mam do was pytanko gdzie można polatać dużym bardzo dużym modelem o rozpiętości ok 3m i silnikiem 50cm3 ? Umawiacie się gdzieś na takie loty oprócz pobiednika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Umów się z Demem. U Niego na pewno polatasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witaj tadek041! gdzie można polatać dużym bardzo dużym modelem o rozpiętości ok 3m i silnikiem 50cm3 ? Umawiacie się gdzieś na takie loty oprócz pobiednika ?W Krakowie to jednak zaczynałbym przygodę z większymi modelami na Pobiedniku - bezpiecznie. Innych lotnisk na duże modele nie znam. A tak poza konkursem czy to Ty zamierzasz ulotnić taki model? Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tak to ja zamierzam taki model ulotnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Gratuluję! I powodzenia! - Nie dziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Czy dziś Ktoś sie wybiera na Czyżyny. Ja wezmę skrzydło i będę około 17:30. Jeżeli są chętni do Towarzystwa to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Byłem na Czyżynach trochę wcześniej. Załapałem fajną pogodę i nawet jeden lot nagrałem. http://www.youtube.com/watch?v=n3Z7HUBvMWg Film może jest zbyt długi i chaotyczny ale chcialem polatać a nie robic widoczki. Data na kamerce powinna być dzisiejsza ale dopiero po zgraniu zobaczyłem, że ustawienie było :ass: . Za to godzina jest correct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 W najbliższą niedzielę wraz Callab-em planujemy spotkanie latających modelarzy w rejonie "NICO" czyli skręt na Modlnicę w lewo z drogi na Olkusz w ul. Przy Forcie i za 200m kolejny skręt w lewo w drogę za stalową zapora ..... dojazd jak na zdjęciu. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4695 Zapraszamy wszystkich chętnych na godz.15.... latamy do wieczora :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Pomysl spotkania - SUPER. Obawiam sie jednak ze wyjscie w niedziele gdziekolwiek nie obejdzie sie bez parasola. Takie narazie prognozy ze lac ma rowno. Jesli jednak cos sie przetrze to chetnie zagladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Kurczę rzut beretem z domu,można powiedzieć że w kapciach mógłbym iść :wink: .Niestety cały tydzień do przyszłego poniedziałku mam wycięty z życiorysu.A już kupiłem nowy motor do modelu. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam. Wybiera się ktoś z was dzisiaj na Czyżyny polatać ? Może bym wpadł z małym helikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Raczej będę na Czyżynach ok 16 czy 17 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Niestety deszczowa pogoda uniemożliwia nasze modelarskie spotkanie koło Nico. Nic nie zapowiada końca opadów aż do wieczora, dlatego imprezę przenosimy na przyszły tydzień. ...... muszę teraz sam zjeść 2 kg kiełbasy przygotowanej na grila :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Wrzuć do zamrażalnika. Za tydzień odmrozimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jeśli dzisiaj nie będzie padać, to latamy z Matajem od 10 pod Obserwatorium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi